Γυναίκα στο Βανκούβερ σώζει τη χήνα της την ώρα που την έχει αρπάξει αετός (vid)

Newsroom
Γυναίκα στο Βανκούβερ σώζει τη χήνα της την ώρα που την έχει αρπάξει αετός (vid)
Η γυναίκα βγήκε από τη σπίτι της την ώρα που θήλαζε το μωρό της για να σώσει τη χήνα.

Μια γυναίκα στο Βανκούβερ του Καναδά θήλαζε την κόρη της όταν άκουσε την χήνα της να ουρλιάζει. Η 31χρονη μητέρα βγήκε έντρομη έξω από το σπίτι της με το μωράκι στην αγκαλιά της και αντίκρισε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Ένας μεγάλος αετός είχε αρπάξει την χήνα της και απομακρυνόταν. Τότε η γυναίκα ούρλιαξε και ο αετός άφησε πίσω του την χήνα και απομακρύνθηκε. Ο σύζυγός της μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που έγινε viral.

Η μητέρα είπε ότι απλώς επέλεξε να προστατεύσει τη χήνα της οικογένειας από τα νύχια του αετού. «Ακούσαμε την Φράνκι (χήνα). Έρχεται πάνω έξω από την πόρτα μας όταν αντιμετωπίζει προβλήματα. Είναι άγρυπνη χήνα και βρίσκεται στο κτήμα μας», ανέφερε αρχικά.

«Άκουσα τα ουρλιαχτά της και κατάλαβα ότι κινδύνευε. Μόλις βγήκα έξω είδα τα τεράστια φτερά ενός αετού να κατεβαίνουν και να την αρπάζουν», συνέχισε η Κέιτ η οποία έχει σαν παιδί της την Φράνκι. «Άρχισα να τρέχω, βράδιαζε και ήμουν ελαφρά ντυμένη, ενώ θήλαζα και το μωρό μου εκείνη την ώρα. Δεν σκέφτηκα ότι δεν φορούσα πολλά ρούχα, διότι έπρεπε να σώσω τη χήνα μου», πρόσθεσε.