Ο μαθητής που κατήγγειλε την καθηγήτριά του: «Μου τραβούσε το τσαντάκι, έχω σημάδια στο λαιμό» (vid)

Newsroom
Ο μαθητής που κατήγγειλε την καθηγήτριά του: «Μου τραβούσε το τσαντάκι, έχω σημάδια στο λαιμό» (vid)
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μαθητής της έκανε απρεπείς χειρονομίες.

Καθηγήτρια συνελήφθη για επίθεση σε μαθητή της. Στο πλευρό της εκπαιδευτικού βρίσκονται οι συνάδελφοι της.

Σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο νεαρός μίλησε για το θέμα και έδειξε στην κάμερα τα σημάδια του, ενώ περιέγραψε τι έγινε.

«Ήμουν στο προαύλιο και είχα βγάλει απλώς την μπλούζα μου επειδή ζεσταινόμουν. Όπως πέρασα από μπροστά της η καθηγήτρια με τράβηξε από το τσαντάκι. Το είχα κρεμασμένο έτσι εδώ, μου τραβούσε και μου άφησε και σημάδια. Δεν με χτύπησε με τα χέρια, όλα τα σημάδια ήταν από αυτή την τσάντα. Ήθελε να μου πάρει την τσάντα, επειδή είχα βάλει το κινητό μου εδώ (σ.σ. στο τσεπάκι της τσάντας) και άκουγα μουσική», είπε ο μαθητής.

Μια συμμαθήτριά του ανέφερε: «είδα μια καθηγήτρια απλά να τον τραβάει από το τσαντάκι, ο λαιμός του είχε γίνει κόκκινος, κι είχε γρατζουνιές στην πλάτη».

«Της έκανε πράγματα που δεν επιτρέπονται. Μπορώ να πω και λίγο προκλητικά. Δηλαδή έκανε κάτι περίεργες κινήσεις», ανέφερε μια συμμαθήτρια του 15χρονου.

«Πήδαγε τα κάγκελα έβγαινε έξω. Ξαναπήδαγε τα κάγκελα και έμπαινε μέσα. Κάποια στιγμή ήρθε μια συνάδελφος μαθηματικός, πήγε να του κάνει παρατήρηση κι αυτός πήγε από πίσω, κι έκανε δήθεν ότι χορεύει κι έκανε μια απρεπή χειρονομία», αναφέρει μια άλλη καθηγήτρια.

Σύμφωνα με την διεύθυνση του σχολείου, «έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες υπηρεσιακά, η εκπαιδευτικός προσπάθησε απλά να τον συνετίσει, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για κάτι διαφορετικό».