Η Βάνα Μπάρμπα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Newsroom
Η Βάνα Μπάρμπα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Η Βάνα Μπάρμπα ήταν υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές το 2019. 

Ξεκίνησε το 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο. Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν στις 18.00 το απόγευμα, με τη Χαριλάου Τρικούπη να θεωρεί σταθμό για την πορεία του κόμματος αυτό το Συνέδριο, αφού εκεί θα επικυρωθούν το νέο όνομα και το σήμα του κόμματος.

Μάλιστα θα μιλήσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ενώ το Σάββατο (21/5) θα μιλήσουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Την Κυριακή τα μέλη του κόμματος θα εκλέξουν τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Ωστόσο το «παρών» έδωσαν και πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου, όπως ο Παναγιώτης Φασούλας και η Βάνα Μπάρμπα.

Ο Παναγιώτης Φασούλας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ο πρώην μπασκετμπολίστας στις βουλευτικές εκλογές του 2000 εκλέχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Περιφέρεια Πειραιά. Το 2004 ήρθε και πάλι πρώτος σε σταυρούς στην ίδια περιφέρεια, χωρίς, όμως, να καταφέρει να εκλεγεί λόγω του εκλογικού νόμου. Στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές της 15 Οκτωβρίου του 2006 εκλέχτηκε Δήμαρχος Πειραιά.

Η Μπάρμπα στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Μάλιστα, η ηθοποιός φορούσε ένα φόρεμα στα χρώματα του κόμματος, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ήταν υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές το 2019.