Ένας 46χρονος δέχθηκε επίθεση με βαράκι από γυμναστηριακό επειδή δεν άφησε τον πάγκο (vid)

Newsroom
Ένας 46χρονος δέχθηκε επίθεση με βαράκι από γυμναστηριακό επειδή δεν άφησε τον πάγκο (vid)
Η σοκαριστική επίθεση στο γυμναστήριο της Πατάγια, είχε ως αποτέλεσμα το θύμα να χρειαστεί να κάνει 60 ράμματα.

Την επίθεση που δέχθηκε ένας 46χρονος άνδρας σε γυμναστήριο στην Πατάγια, επειδή δεν άφησε τον πάγκο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο video που έχει αναδημοσιευτεί σε αρκετά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, διακρίνεται ο Gary Reed να συνομιλεί με έναν άγνωστο στο «Coco Fitness», ο οποίος του λέει πως περιμένει για να καθίσει στην θέση του.

Ο 46χρονος του εξηγεί πως θέλει να τελειώσει το σετ που έχει, δείχνοντάς του παράλληλα τους άλλους πάγκους που ήταν ελεύθεροι. Κάτι που φάνηκε να δέχεται και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Μόλις όμως ο Reed ξάπλωσε και άρχισε να κάνει την άσκηση, ο άγνωστος άνδρας εμφανίζεται από πίσω και αρχίζει να τον χτυπάει με ένα σιδερένιο βαράκι του ενός κιλού στο κεφάλι.

Το θύμα της επίθεσης ξαφνιάζεται και προσπαθεί να καλυφθεί, με τον δράστη να του ρίχνει και κάποια άλλα χτυπήματα, πριν πιαστούν αγκαλιά και απομακρυνθεί από το σημείο.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τον άγνωστο άνδρα, με τον 46χρονο να έχει κάνει 60 ράμματα στην περιοχή γύρω από το μάτι όπου δέχθηκε το χτύπημα.