Αναστάσιος Ράμμος: «Τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική μου τα έδωσε ο Παύλος Φύσσας»

Newsroom
Αναστάσιος Ράμμος: «Τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική μου τα έδωσε ο Παύλος Φύσσας»
Η αποκάλυψη του Αναστάσιου Ράμμου για την συνεργασία που είχε με τον Παύλο Φύσσα.

Το όνομα του Αναστάσιου Ράμμου μπορεί να έχει γίνει γνωστό τα τελευταία χρόνια, μετά και τη νίκη του στο διαγωνισμό «Jumping Fish» το 2017, όμως μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν πέρασε και εύκολα...

Για αυτή την δύσκολη εποχή, ο παρουσιαστής του Black Out μίλησε σε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!» όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε και μία άγνωστη λεπτομέρεια... Αυτή της συνεργασίας του με τον Παύλο Φύσσα.

«Έχω κάνει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από το να μοιράζω φυλλάδια μέχρι οικοδομή. Δουλειά σε τατουατζίδικο έχω κάνει, πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, πωλητής καλλυντικών, πουλούσα βαφές μαλλιών, κρέμες, πιστολάκια για μαλλιά κ.ο.κ», είπε για τις δουλειές που έχει κάνει.

Όταν όμως η κουβέντα έφτασε στην μουσική, εκεί αποκάλυψε τη συνεργασία του με το θύμα της δολοφονικής επίθεσης της Χρυσής Αυγής: «Τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική μου τα έδωσε ο Killah P, ο Παύλος Φύσσας. Πήρα 50 ευρώ για να τραγουδήσω τότε, σε ένα live στα Εξάρχεια», ενώ σε ερώτηση για το τί θυμάται από τον Killah P, είπε: «Δεν θυμάμαι πολλά, ήμουν 17 ετών τότε. Ήταν ένας τύπος άνετος και λιγομίλητος. Μας φώναξε στη συναυλία, τραγουδήσαμε και φυγαμε. Πολύ αργότερα συνειδητοποίησα ποιος ήταν. Ένιωσα έναν θαυμασμό για τη μουσική ττου, την οποία και έψαξα και φυσικά, ανατριχίλα που ήταν ο Παύλος Φύσας εκείνος που μου έδωσε τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική»