Τα Tsakiris Chips μας θυμίζουν όλα τα στοιχεία που τα κάνουν ακαταμάχητα από το 1954 μέχρι και σήμερα!

Newsroom
Τα Tsakiris Chips μας θυμίζουν όλα τα στοιχεία που τα κάνουν ακαταμάχητα από το 1954 μέχρι και σήμερα!
Το νέο TVC των Tsakiris Chips έρχεται να μας υπενθυμίσει την αυθεντική και ακαταμάχητη γεύση, αλλά και την πλούσια ιστορία των αγαπημένων ελληνικών chips.

Τα Tsakiris Chips παρουσιάζουν τη νέα τους τηλεοπτική επικοινωνία με στόχο να θυμίσουν στο κοινό τα μοναδικά στοιχεία και τη ξεχωριστή ιστορία του brand που σύστησε στους Έλληνες τα πατατάκια.

H ιστορία των Tsakiris Chips ξεκινάει το 1954, όταν ο Γεώργιος Τσακίρης με βασικό εξοπλισμό απλές, καθημερινές συσκευές, δημιουργεί με μεράκι τα πατατάκια Tsakiris στο υπόγειο του σπιτιού του στην Αθήνα και συστήνει έτσι τα πατατάκια στους Έλληνες. Από τότε, τα Tsakiris Chips μπήκαν δυναμικά στις ζωές μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων. Με γνώμονα τις αξίες του brand, τα Tsakiris Chips επενδύουν σταθερά στην αγνότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών και δημιουργούν συνεχώς νέες και συναρπαστικές γεύσεις, συνώνυμες με την απόλαυση.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ των Tsakiris Chips μας υπενθυμίζει πως η ακαταμάχητη γεύση τους προέρχεται από την 100% φυσική και προσεκτικά επιλεγμένη πατάτα αλλά και την 100% ελληνική ρίγανη. Tsakiris Chips, Αυθεντική Γεύση από το 1954. Δείτε το τηλεοπτικό σποτ των Tsakiris Chips: