Βρετανοί έκαναν την κηδεία... πάρτι, με dj, μουσική, τραγούδια και πολύ χορό πάνω από τα μνήματα (vid)

Newsroom
Βρετανοί έκαναν την κηδεία... πάρτι, με dj, μουσική, τραγούδια και πολύ χορό πάνω από τα μνήματα (vid)
Στην συγκεκριμένη κηδεία αποφάσισαν να αποχαιρετήσουν διαφορετικά το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Στις κηδείες το κλίμα είναι «βαρύ» και αυτό που κυριαρχεί είναι η θλίψη και το κλάμα, για την απώλεια του αγαπημένου προσώπου.

Αυτό συμβαίνει συνήθως... Γιατί σε μια κηδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισαν να τιμήσουν διαφορετικό το πρόσωπο που έφυγε από την ζωή και αντί για κηδεία, στην κυριολεξία έκαναν πάρτι στο νεκροταφείο.

Ίσως ήταν επιθυμία της μακαρίτισσας, ίσως οι φίλοι και συγγενείς της θεώρησαν πως έτσι θα της ταίριαζε να την αποχαιρετήσουν, ό,τι κι αν συνέβη, το σίγουρο είναι πως αν κάποιος βρισκόταν εκεί εκείνη την στιγμή θα έβλεπε ένα μεγάλο πάρτι με γέλια, έναν dj να έχει στήσει κονσόλα και να παίζει μουσική και τους παρευρισμόμενους να χορεύουν και να τραγουδούν.

Οι πενθούντες ντυμένοι στα μαύρα χαμογελούσαν και χόρευαν γύρω και πάνω από τους τάφους των ανθρώπων, καθώς η δυνατή μουσική ακουγόταν από φορητά ηχεία.

Το βίντεο, δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δίχασε τους χρήστες, αφού κάποιοι το είδαν θετικά, ενώ άλλοι εντελώς αρνητικά και έκαναν λόγο για προσβολή.

«Ένας όμορφος και διασκεδαστικός τρόπος για να αποχαιρετήσεις ένα αγαπημένο πρόσωπο. Το να φέρεις τον δικό σου DJ είναι επίσης εξαιρετικό», ήταν ένα από τα σχόλια, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Το θεωρώ πολύ κακό, κοίτα πώς πατάνε πάνω στους τάφους».