Αιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», έλεγε ο οδηγός που μπούκαρε με το ΙΧ στο River West (vid)

Newsroom
Αιγάλεω: «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», έλεγε ο οδηγός που μπούκαρε με το ΙΧ στο River West (vid)
Σε κατάσταση αμόκ ήταν ο οδηγός που εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο River West το πρωί της Παρασκευής (13/5).

Εικόνες χάους επικράτησαν στο River West το πρωί της Παρασκευής (13/5), όταν ένας οδηγός σκόρπισε τον τρόμο εισβάλλοντας με το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο του Αιγάλεω.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA ο άνδρας εισέβαλε κανονικότατα μέσα στο κτίριο με αυτοκίνητο ρίχνοντας τζαμαρίες και προσκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του.

Ο οδηγός του, ένας 53χρονος σε κατάσταση αμόκ, λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασε στο εμπορικό κέντρο από την πίσω πλευρά, έσπασε τη τζαμαρία και εισέβαλλε με το αυτοκίνητο στο κτίριο. Πανικόβλητοι πελάτες και υπάλληλοι έτρεχαν για να σωθούν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφού παρέσυρε τα κιόσκια έξω από τα καταστήματα καρφώθηκε στις σκάλες. Σαν από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ο σεκιούριτι του εμπορικού κέντρου, του φώναζε και προσπαθούσε να τον σταματήσει. Όταν πήγαινε με το αυτοκίνητο καταπάνω του φοβήθηκε τόσο για τη σωματική του ακεραιότητα όσο και για τον κόσμο που εκείνη την ώρα έκανε τα ψώνια του. Από τα πρώτα λεπτά ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 53χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι πατέρας δύο παιδιών, προσπάθησε να διαφύγει μετά το περιστατικό μπαίνοντας σε ένα βαν. Ωστόσο άνδρες της ΟΠΚΕ τον ακινητοποίησαν και του φόρεσα χειροπέδες. Τα όσα τους είπε σοκάρουν: «Ξέρω ότι στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου γίνονται ανθρωποθυσίες για τον Σατανά. Είμαι απεσταλμένος του Θεού».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο 53χρονος είναι σεσημασμένος για κατοχή ναρκωτικών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και μια σακούλα με χάπια. Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις όπου και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του.