«Έσπασε» η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτοντας τον τρόπο που έμαθε στο Survivor για τον πόλεμο στην Ουκρανία (vid)

Newsroom
«Έσπασε» η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτοντας τον τρόπο που έμαθε στο Survivor για τον πόλεμο στην Ουκρανία (vid)
H Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε με ποιον τρόπο έμαθε για τον πόλεμο στην πατρίδα της ενώ βρισκόταν στο Survivor.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» του OPEN βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της όταν της είπαν στο Survivor για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Όταν μου το είπε η παραγωγή και το έμαθα… Άκουγα τα αεροπλάνα και έλεγα τι γίνεται, δεν το είχα αντιληφθεί. Ακόμα μου προκαλεί λίγο σοκ. Όλοι οι δικοί μου είναι καλά και εύχομαι όλοι οι δικοί μας να είναι καλά και να σταματήσουν όλες αυτές οι ανοησίες», ανέφερε αρχικά.

«Με πλησίασε η παραγωγή όσο ήμουν στο παιχνίδι, μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει. Με άφησαν να μιλήσω με τη μαμά μου γιατί ήταν πολύ σοβαρός λόγος ανοιχτή ακρόαση, με άφησαν να μιλήσω 5-6 λεπτά και μου είπαν ότι την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσεις θα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Αν δεν ξαναέρθουμε σε επικοινωνία πάει να πει ότι όλα είναι καλά», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

«15 χιλιόμετρα από τη Μαριούπολη, στο χωριό, είναι η θεία μου, τα ξαδέρφια μου, τα ανιψάκια μου. Είναι ακόμα εκεί, προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.