Μυστήριο στη Φλόριντα: Απαθανάτισε να ανοίγουν οι «πύλες του ουρανού» (vid)

Newsroom
Μυστήριο στη Φλόριντα: Απαθανάτισε να ανοίγουν οι «πύλες του ουρανού» (vid)
Ο 38χρονος οικοδόμος από την Φλόριντα ήρθε αντιμέτωπος με ένα απόκοσμο θέαμα.

Βιβλικές εικόνες κατέγραψε ένας 38χρονος οικοδόμος στις ΗΠΑ, καθώς ένα λαμπερό φως εμφανίστηκε μέσα από τον ουρανό, λίγα λεπτά μετά την εκτόξευση πυραύλου της SpaceX σε απόσταση μικρότερη των 150 μιλίων.

Ο Ταβάρας Μπρίνσον επέστρεφε στο σπίτι του όταν είδε μια λευκή ακτίνα φωτός να διαπερνά τα σύννεφα. Ο ίδιος θεώρησε ότι ήταν μια «θρησκευτική εμπειρία» λέγοντας στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ότι ο «Θεός επέστρεψε». Το βίντεο έγινε viral με περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές.

Ο Μπρίνσον είπε ότι αισθάνεται «ευλογημένος» που κατάφερε να καταγράψει τη σκηνή στην κάμερα, με τα πλάνα να δείχνουν το φως να διαπερνά τον μαύρο ουρανό της Φλόριντα. «Ήταν λες και άνοιξαν οι πύλες του ουρανού. Ήταν σκοτεινά και ξαφνικά μια φωτεινή τρύπα άνοιξε στον ουρανό. Την είδα να ανοίγει. Ήταν καταπληκτικό, νόμιζα ότι ήταν ο Θεός που επιστρέφει», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω στον Θεό και νομίζω ότι επρόκειτο για μια θρησκευτική εμπειρία. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Νιώθω ευλογημένος. Όταν το είδα σκέφτηκα ότι έπρεπε να τραβήξω βίντεο. Ήμουν εκεί για 30-40 λεπτά και ήταν ακόμα εκεί. Δεν ήταν αστέρι, ήταν κάτι ανεξήγητο. Πολλοί λένε ότι ήταν εκτόξευση πυραύλων, αλλά δεν ξέρω... Έχω δει εκτοξεύσεις πυραύλων στο παρελθόν και δεν έμοιαζαν έτσι. Αυτό ήταν βιβλικό».

Η αεροδιαστημική εταιρεία SpaceX επιβεβαίωσε ότι εκτόξευσε τον πύραυλο Falcon 9 από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, στη Φλόριντα, στις 5.42 το πρωί εκείνο το πρωί, μόλις εννέα λεπτά μετά την παρατήρηση του Μπρίνσον και 150 μίλια μακριά.

Κάποιος σχολίασε κάτω από το βίντεο: «Αυτό μοιάζει με την πύλη για τον παράδεισο», με τον Μπρίνσον να απαντάει: «Ναι αυτή ήταν και μένα η πρώτη μου σκέψη. Γι αυτό είπα ότι ήταν κάτι το εκπληκτικό».