Eurovision 2022: Έτσι μοιάζει εσωτερικά το booth που βρίσκονται Καπουτζίδης και Κοζάκου για τη μετάδοση της βραδιάς

Eurovision 2022: Έτσι μοιάζει εσωτερικά το booth που βρίσκονται Καπουτζίδης και Κοζάκου για τη μετάδοση της βραδιάς
Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου εργάζονται τις τελευταίες ημέρες μέσα σε ελάχιστα τετραγωνικά, μεταδίδοντας όλα όσα γίνονται στη σκηνή του Τορίνο.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό της Eurovision και αν κρίνουμε από τις στοιχηματικές αποδόσεις μέχρι σήμερα, όλα δείχνουν πως η Αμάντα Γεωργιάδη θα καταφέρει να μπει στην πρώτη δεκάδα. Το «Die Together» θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του τελικού του Σάββατου 14 Μαΐου στο Pala Olimpico του Τορίνο και η αισιοδοξία της ελληνικής αποστολής είναι μεγάλη.

Αυτή την αισιοδοξία μάς την έχουν περάσει και οι σχολιαστές της ΕΡΤ, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μία εβδομάδα στην Ιταλία. Στους δύο ημιτελικούς ήταν εξαιρετικοί, ενώ πλέον είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά της διοργάνωσης.

Για όσους τώρα δεν γνωρίζουν, οι δύο Έλληνες σχολιαστές (όπως και οι σχολιαστές από όλες τις χώρες της Ευρώπης) βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της Eurovision. Τα δημοσιογραφικά booths βρίσκονται ψηλά απέναντι από τη σκηνή και ουσιαστικά είναι μικρά δωματιάκια, στα οποία οι σχολιαστές εργάζονται όλες αυτές τις ώρες που διαρκεί το σόου.

Booth

Εκεί μπαίνουν οι δυο τους (δεν υπάρχει χώρος για κάποιον άλλο) και μπροστά τους υπάρχει τζάμι, από το οποίο βλέπουν τα όσα γίνονται στη σκηνή και στις κερκίδες. Για τις λεπτομέρειες, έχουν μπροστά τους μόνιτορ, στο οποίο βλέπουν την εικόνα, που βλέπουμε κι εμείς στις τηλεοράσεις μας.

Booth

​​Booth

Παράλληλα, η θερμοκρασία στο booth παραμένει χαμηλή, χάρη σε air condition που λειτουργεί συνεχώς, ενώ φυσικά υπάρχει και κονσόλα, ακουστικά και μικρόφωνα, έτσι ώστε να γίνει η μετάδοση. Αυτό που δε λείπει από μπροστά τους είναι βέβαια και οι απαραίτητες σημειώσεις για κάθε τραγούδι και καλλιτέχνη, προκειμένου να μπορέσουν να μας δώσουν κάποιες πληροφορίες πριν από τις εμφανίσεις.

Booth

Όσο δύσκολη ή απαιτητική κι αν είναι η εργασία μέσα σε κάποιο booth της Eurovision, για κάποιον που αγαπά τη διοργάνωση και τη μουσική, μπορεί να μοιάζει περισσότερο με διασκέδαση.