Ξέσπασε σε κλάματα ο Εμμανουήλ: «Μπορεί να πεινάω, μπορεί να βρωμάμε...» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε σε κλάματα ο Εμμανουήλ: «Μπορεί να πεινάω, μπορεί να βρωμάμε...» (vid)
Ο ίδιος ανέφερε πως πλέον έχει «δεθεί» με αρκετά πράγματα στο Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor και ξέσπασε σε κλάματα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι η τελευταία μου μέρα σήμερα».

Στην συνέχεια πήγε προς τους συμπαίκτες του θέλοντας να τους πει κάτι, ωστόσο αυτοί γέλασαν αρχικά, πριν ακόμα ακούσουν τι ήθελε να τους πει, κάτι που όπως φάνηκε τον εκνεύρισε και τους απάντησε «εντάξει, οκ» κι έφυγε.

Τότε αυτοί απορημένοι, ανέφεραν, τι έγινε δεν είπαμε κάτι. Εκείνος απομακρύνθηκε και πήγε λίγο πιο πέρα και καθόταν μόνος του σ' ενα σημείο του δάσους. Τότε, πήγαν οι συμπαίκτες του κοντά του.

«Ξύπνησα πολύ συγκινημένος σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Δεν σκέφτηκα κάτι ιδιαίτερο, ούτε με ενόχλησε κάτι. Ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Απλά στην αρχή δεν με ένοιαζε τόσο γιατί ήταν η αρχή αλλά τώρα έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να με ενοχλεί ότι μου λείπει η μάνα μου, μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι συνεργάτες μου. Δεν είχα... αυτό που μπορεί να γκρινιάζω, μπορεί να πεινάω, μπορεί να βρωμάμε, αλλά όσο περνάει ο καιρός, κακά τα ψέματα, έχω δεθεί με όλο αυτό το σκηνικό» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στους συμπαίκτες του.