Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος των ΗΠΑ: Σκότωσε την γυναίκα του, αλλά προδόθηκε από το smartwatch της

Newsroom
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος των ΗΠΑ: Σκότωσε την γυναίκα του, αλλά προδόθηκε από το smartwatch της
Οι απίστευτες ομοιότητες της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με αυτή στο Κονέκτικατ, όπου ο Richard Dabate σκότωσε την σύζυγό του.

Μπορεί η υπόθεση των Γλυκών Νερών να χαρακτηρίστηκε πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, όμως δολοφονίες σαν και αυτή, έχουν γίνει και άλλες στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή της Connie Dabate που παρουσιάζει απίστευτες ομοιότητες με αυτή της Καρολάιν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις 23 Δεκεμβρίου του 2015 και εκδικάζεται αυτές τις μέρες, με τον σύζυγο του θύματος να ισχυρίζεται πως ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι τους, τον έδεσε και μετά πυροβόλησε την γυναίκα του. Ότι ακριβώς είχε πει δηλαδή και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με την μόνη διαφορά πως στο σενάριο του πιλότου, οι δράστες ήταν περισσότεροι και έπνιξαν την Καρολάιν, δεν την σκότωσε με όπλο.

Ωστόσο, η δικαιοσύνη κατάφερε να φτάσει στον πραγματικό δράστη, εξετάζοντας το smartwatch που φορούσε το θύμα, καθώς τα στοιχεία από αυτό, έρχονταν σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε ο 45χρονος δράστης. Βλέπετε, την ώρα που είπε πως είχε χάσει την ζωή της, το ρολόι έδειχνε πως για περίπου 60 λεπτά μετά, η Connie Dabate βρισκόταν σε κίνηση καταγράφοντας βήματα και παλμούς.

Στην περίπτωση των Γλυκών Νερών, το ρολόι που φορούσε η 21χρονη έδειξε τη στιγμή της δολοφονίας, καταγράφοντας τους ανεβασμένους παλμούς της ώρα που την έπνιγε, αλλά και το σταμάτημά τους, όταν η νεαρή κοπέλα δεν βρισκόταν πια εν ζωή.

O εισαγγελέας είπε πως ο Connie Dabate είχε σχεδιάσει να σκοτώσει την σύζυγό του για αυτό και έστησε την εισβολή, καθώς τον είχε κατηγορήσει πως είχε σχέση με άλλη γυναίκα. Όπως κατηγορείται οτι έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φτάνοντας στο σημείο να βάλει ένα μωρό πάνω από το άψυχο σώμα της μητέρας του.

Αφού πλέον έχει κριθεί ένοχος, ο 45χρονος περιμένει το άκουσμα της ποινής.