Της βγήκε το παπούτσι της σε αγώνα 200μ., γύρισε πίσω, το έβαλε και κατάφερε να βγει πρώτη (vid)

Newsroom
Της βγήκε το παπούτσι της σε αγώνα 200μ., γύρισε πίσω, το έβαλε και κατάφερε να βγει πρώτη (vid)
Το κορίτσι τερμάτισε στην πρώτη θέση μετά από εκπληκτική κούρσα και ενώ είχε μείνει πίσω γιατί γύρισε να βάλει το παπούτσι της.

Μια μαθήτρια έχασε το παπούτσι της στην εκκίνηση ενός αγώνα 200 μέτρων αλλά αφού έκανε... come back, κατάφερε και να κερδίσει.

Συγκεκριμένα, το κορίτσι που ονομάζεται Lay Lay, έχασε το δεξί της αθλητικό παπούτσι μόλις ξεκίνησε ο αγώνας. Αντί να αποχωρήσει από το σπριντ, αποφάσισε να επιστρέψει και να το ξαναβάλει.

Όσοι είδαν τον αγώνα, παρατήρησαν ότι το κορίτσι που ονομαζόταν Lay Lay, μπήκε σε μπελάδες μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα λόγω του παπουτσιού.

Αφού το έβαλε ξανά, προσπάθησε να προλάβει τους συναθλητές της, ενώ οι συγγενείς της που ήταν στις κερκίδες την ενθάρρυναν. Η μικρή πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και δέχτηκε τα χειροκροτήματα όλων.

Το βίντεο από την εκπληκτική κούρσα δημοσιεύτηκε στο Twitter και στο YouTube όπου έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές.

Κάποιοι σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πώς η Lay Lay είναι η κόρη του επαγγελματία πυγμάχου Terrence Crawford που έχει λάβει πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου WBO welterweight από το 2018.

Ο Crawford έχει τρεις γιους και τρεις κόρες, η μία από τις οποίες λέγεται Lay Lay.