Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Motorola Razr 3 και μαρτυρούν βελτιωμένη κάμερα

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Motorola Razr 3 και μαρτυρούν βελτιωμένη κάμερα
Η θρυλική σειρά τηλεφώνων της Motorola επιστρέφει με ένα νέο μοντέλο.

Μία νέα σειρά από εικόνες που έφερε στη δημοσιότητα ο γνωστός leaker Evan Blass μέσω της ιστοσελίδας 91Mobiles δείχνουν το νέο Motorola Razr 3.

Το τηλέφωνο είναι τρίτης γενιάς για τη σειρά Razr και έχει την κωδική ονομασία Maven. Στο πίσω μέρος φέρει δύο αναβαθμισμένες κάμερες στα 50MP (f/1.8) και 13MP (ultrawide), η selfie cam έχει τοποθετηθεί με τη λογική hole-punch στην οθόνη και έχει αισθητήρα 32MP και το design είναι πιο μοντέρνο, αφού κλειστό είναι αρκετά πιο τετραγωνισμένο.

Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής έχει μεταφερθεί στο πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, ενώ η οθόνη στο εσωτερικό του είναι FHD+.

Στο εσωτερικό του Motorola Razr 3 εικάζεται πως βρίσκεται ένας Snapdragon 8 Gen 1, ενώ εκτιμάται πως θα κυκλοφορήσει και μια Plus έκδοση με ενισχυμένες επιδόσεις.

Η μνήμη των νέων τηλεφώνων θα φτάνει τα 12GB RAM και ο αποθηκευτικός χώρος τα 512GB. Τέλος, η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι στην αγορά της Κίνας και μένει να δούμε τι θα ισχύσει για τον υπόλοιπο πλανήτη.

Πηγή εικόνας: 91Mobiles.com