Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη με το πεταμένο καλάσνικοφ (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη με το πεταμένο καλάσνικοφ (vid)
Εικόνες από τη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και δύο μέτρα μακριά από το όχημα βρέθηκε καλάσνικοφ σε ζακέτα.

Εικόνες από τη σύλληψη του οδηγού- καθότι ο συνοδηγός κατάφερε και διέφυγε- αλλά και το πεταμένο καλάσνικοφ, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε ζακέτα, έφερε στη δημοσιότητα το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, από την κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 22:00.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 22:10 το βράδυ της Παρασκευής (6/5), αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να σταματήσει στην οδό Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη.

Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη και να γίνει κινητοποίηση από την Άμεση Δράση.

Το αυτοκίνητό ακινητοποιήθηκε στην οδό Αδραμυτίου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συνοδηγός δεν επέβαινε στο όχημα και είχε καταφέρει να διαφύγει. Συνελήφθη μόνο ο οδηγός ηλικίας 27 ετών.

Στο δρόμο, δύο μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα καλάσνικοφ τυλιγμένο σε ζακέτα, το οποίο εστάλη για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διενεργείται προανάκριση.