Αποφυλακίστηκε στα δύο χρόνια το «τέρας» που «έσπασε» στο ξύλο 2χρονο αγοράκι (vid)

Newsroom
Αποφυλακίστηκε στα δύο χρόνια το «τέρας» που «έσπασε» στο ξύλο 2χρονο αγοράκι (vid)
Αντιδράσεις προκαλεί η αποφυλάκιση ενός νταή που είχε «σπάσει» στο ξύλο το μόλις 2 ετών αγοράκι της πρώην συντρόφου του.

Στην επιφάνεια φέρνει τη εκπομπή «Live News» του MEGA μια υπόθεση κακοποίησης ενός 2χρονου παιδιού από τον πρώην σύντροφο της μητέρας του. Το αγοράκι χτυπήθηκε με μανία στο κεφάλι, το σώμα, παντού. Έφαγε τόσο ξύλο με αποτέλεσμα το πρόσωπό του να παραμορφωθεί. Μάτια πρησμένα από μπουνιές, κλωτσιές, μελανιές, πληγές, μια εικόνα που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Ο άντρας που το έκανε αυτό, ήταν ο σύντροφος της μητέρας του. Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 2μιση και εδώ και 2 χρόνια κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, πριν καν γίνει το εφετείο. Ο άγριος ξυλοδαρμός του μικρού Γρηγόρη, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Το χτύπησε με τα χέρια του με ασύλληπτη μανία, πέταξε κι έσπασε πάνω του ακόμα κι ένα ξύλινο τραπεζάκι. Το κούρεψε, διότι στο μυαλό του έτσι έπρεπε το παιδί να τιμωρηθεί.

Ο δράστης, είχε τότε ισχυριστεί, ότι το έκανε επειδή το μόλις 2 ετών αγοράκι, του έσκισε ένα βιβλίο ακριβό. Κι ύστερα, το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι, στην τραγική αυτή κατάσταση, αδιαφορώντας πλήρως, για το εάν το παιδί αυτό βρίσκεται ακόμα στη ζωή ή το είχε σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

Στο εφετείο 6 χρόνια μετά

Ο δράστης αυτής της φρικαλέας πράξης καταδικάστηκε το 2018, με το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Δύο χρόνια μετά, αποφυλακίστηκε επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές.

Έχοντας πλέον, την υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, έχει εκτίσει τη ποινή που ο νόμος καθορίζει, πριν καν η υπόθεση αυτή, φτάσει να εκδικαστεί στο εφετείο.

Σήμερα, ο μικρός Γρηγόρης είναι 8 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό. Ένα παιδί που έδωσαν όλοι, φίλοι και συγγενείς μεγάλο αγώνα ώστε σήμερα να χαμογελά ξανά, χωρίς τίποτα να θυμίζει εκείνο το φρικτό πρωινό και τις στιγμές που «χάραξαν» ανεξίτηλα τη αθώα ψυχή του.