Σοφιάννα για το φημολογούμενο φλερτ με Σοϊλέδη: «Θέλω να μιλήσω με την σύντροφό του» (vid)

Newsroom
Σοφιάννα για το φημολογούμενο φλερτ με Σοϊλέδη: «Θέλω να μιλήσω με την σύντροφό του» (vid)
Να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την φημολογούμενη σχέση της με τον Σοϊλέδη, θέλει η Σοφιάννα μιλώντας στην σύντροφό του.

Στις φήμες περί σχέσης της με τον Άρη Σοϊλέδη κατά την διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor, απάντησε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η 26χρονη που είναι η τελευταία παίκτρια που βγήκε από το reality επιβίωσης, ρωτήθηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου και δεν απέφυγε να απαντήσει: «Αυτά που ακουγόντουσαν για εμένα και τον Άρη στην αρχή ήταν αστεία, μέχρι που καταλάβαμε πόσο σοβαρό είναι. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ιδίως όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, πόσο μάλλον όταν και η κοπέλα που θα παντρευτεί είναι στον χώρο της τηλεόρασης και δέχεται έναν αλλεπάλληλο πόλεμο. Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς δεν υπάρχει κάτι. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ενημερώθηκα από τον Άρη για το τι έχει συμβεί και στην αρχή το πήρα στην πλάκα, αλλά μετά νομίζω ότι το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι μπήκα στη θέση της Μαρίας Αντωνά, σκέφτηκα πως μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος με τη συγκεκριμένη κοπέλα, για την οποία μπορεί να έχουν ακουστεί και άλλα πράγματα στο παρελθόν. Σκεφτήκαμε με την παρέα τρόπους να χειριστούμε, δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο πονηρό με τον Άρη. Κάποιοι από την παρέα μας είπαν να το αφήσουμε να περάσει και να μην το κάνουμε θέμα. Ρωτήσαμε έναν προς έναν αν έχουν δει κάτι μεταξύ εμένα και του Άρη και όλοι το αρνήθηκαν. Ο Εμμανουήλ είπε ότι ήταν τρολ».

Αναφορικά με τα όσα είπε η Ασημίνα Χαζηανδρέου για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, τόνισε: «Πιστεύω ότι η Ασημίνα εκεί έδειξε το ανώριμο κομμάτι του χαρακτήρα της. Θεωρώ ότι το είπε αντιδραστικά, το είπε για να με εκθέσει για το τι είπε σε μία φάση που η σχέση μας δεν ήταν καθόλου καλή και πιστεύω πως όσο έλεγαν λόγια σε εμένα άλλο τόσο έλεγαν και στην ίδια. Δεν ξέρω γιατί η Ασημίνα και η Τζο είπαν αυτό το ψέμα. Δεν έχω πει ποτέ στην Ασημίνα ότι βλέπω ερωτικά τον Άρη. Αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσω με τη σύντροφο του Άρη. Μου το ζήτησε και ο ίδιος, μου είπε “πήγαινε να βρεις τη γυναίκα μου”. Πιστεύω ότι και η ίδια ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της και ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο εις βάρος της, ξέρει ότι την λατρεύει, Θα ήθελα να μου δώσει κι εμένα τη δυνατότητα να βρεθούμε και να συζητήσουμε κάποια πράγματα».