Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα σκηνοθετούσα με χαρά τον Μάρκο Σεφερλή» (vid)

Newsroom
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα σκηνοθετούσα με χαρά τον Μάρκο Σεφερλή» (vid)
Το εγκώμιο του Μάρκου Σεφερλή, με αφορμή το σχόλιο του Γιάννη Κακλέα, έπλεξε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Εδώ και περίπου δύο μήνες, έχει ξεσπάσει ντόρος με αφορμή το χιούμορ στην σειρά Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1, με τον Γιάννη Κακλέα να αναφέρει πως θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει την ταινία «Βαθύ Λαρύγγι» παρά κάποια παραγωγή που να πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

Για την δήλωσή αυτή, ρωτήθηκε ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει.

«Με μεγάλη μου χαρά θα σκηνοθετούσα τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Με γεια του με χαρά του, για τον σκηνοθέτη που έκανε τη δήλωση ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει αισθησιακή ταινία αντί για τον Μάρκο. Δεν λέει κάτι αυτό ούτε για τον Μάρκο Σεφερλή, ούτε γι' αυτόν που έκανε τη δήλωση».

Αναφορικά με τη νέα του σύντροφο, είπε: «Η Άννα Μενενάκου με επέλεξε να με κάνει κομμάτι στη ζωή της. Είναι σεξιστικό κι άδικο να λένε "η σύντροφος του Τσαφούλια". Δεν είναι αξεσουάρ μου η Άννα, εγώ είμαι δικό της», ενώ αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου που συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ» επεσήμανε: «Η εισαγωγή της Μαίρης στο νοσοκομείο δεν είχε καμία σχέση με τα γυρίσματά μας. Η Μαίρη μπήκε στο νοσοκομείο, 9 ημέρες αφού τελείωσαν τα γυρίσματα που κάναμε. Ήταν τιμή και δέος να σκηνοθετήσω τη Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά και όλους τους ηθοποιούς της σειράς».