Χαμός σε συνέντευξη Τύπου για το Argi’s House: Αποχώρησε live η Κωνσταντίνα λόγω της αφίσας (vid)

Newsroom
Χαμός σε συνέντευξη Τύπου για το Argi’s House: Αποχώρησε live η Κωνσταντίνα λόγω της αφίσας (vid)
Οι εποχές που οι καλλιτέχνες τσακώνονταν για την μαρκίζα, ξαναζωντάνεψαν με το επεισόδιο της Κωνσταντίνας για την αφίσα με την Σαμπρίνα και τον Μάνη.

Κάποτε οι καλλιτέχνες έδιναν μάχη για την θέση που θα λάμβαναν στην αφίσα του μαγαζιού που θα εμφανίζονταν, καθώς μετρούσαν το μέγεθος αλλά και το πόσο θα φαίνονταν. Αυτές οι εποχές επέστρεψαν με το επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες στη συνέντευξη Τύπου για το σχήμα του Argi’s House που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Κωνσταντίνα εμφανώς δυσαρεστημένη αποχώρησε εκνευρισμένη, πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, λέγοντας στον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο πως παραιτείται.

«Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά δεν κατάλαβα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Με τις αφίσες έχω τραβήξει 50 χρόνια τον αλίμονο με τους καλλιτέχνες», είπε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η Σαμπρίνα είπε από την πλευρά δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μου είπαν ότι κάτι συνέβη, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ότι θα λυθεί. Η ίδια αφίσα ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είναι θα λυθεί. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, ούτε είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας. Ήταν πολύ καλή η σχέση μας».