Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Εμμανουήλ και Βρισηίδα, «Είσαι τρελή κορίτσι μου; Επικοινωνείς;» (vid)

Newsroom
Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Εμμανουήλ και Βρισηίδα, «Είσαι τρελή κορίτσι μου; Επικοινωνείς;» (vid)
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επίσης ανέφερε πως ο Άρης τον προσέγγισε για να αναθεωρήσει όσα έχει αναφέρει για τον ίδιο και την Σοφιάνα Αβραμάκη στην κάμερα του Survivor.

Συνεχίζονται οι τσακωμοί στο Survivor και στο επεισόδιο της Τετάρτης (4/5) η Βρισηίδα Ανδριώτου εκνευρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και πιάστηκαν στα χέρια.

Όταν τελείωσε το αγώνισμα η η Βρισηίδα Ανδριώτου, απευθυνόμενη στον συμπαίκτη της του είπε «μην μου φωνάζεις στόχευσε, στοχεύω! Σου μιλάω!».

«Πάω να παίξω, τι μου μιλάς;» της είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η συμπαίκτρια του σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος του και άρχισε να τον σπρώχνει, ενώ ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Β.Α: Μου είπες σκάσε; Δεν σε έβρισα αγόρι μου. Χαλάρωσε!

K.E: Τι φωνάζεις; Με σπρώχνεις; Είσαι τρελή κορίτσι μου; Επικοινωνείς;

Β.Α: Δεν σέβεσαι!

Κ.Ε: Με σπρώχνεις μπροστά στην κάμερα και που πάω να παίξω; Υστερική. Δεν ντρέπεσαι και με χτυπάς; Γιατί με σπρώχνεις;

Εμμανουήλ: «O Άρης μου είπε "ξέρω τι λες για εμένα και την Σοφιάνα"»

Μετά την τιμωρία των δυο παικτών και την αποκάλυψη πως ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με κοντινούς τους ανθρώπους, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα του Survivor ανέφερε πως ο Άρης τον προσέγγισε για να αναθεωρήσει όσα έχει αναφέρει για τον ίδιο και την Σοφιάνα Αβραμάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τον προηγούμενο καιρό ήμουν εκνευρισμένος και θυμωμένος με όσα συνέβησαν. Έπιασαν τον Άρη και τον Γιώργο με κινητό κι έφαγαν ποινή. Με είχε πιάσει ο Άρης πριν λίγες μερούλες και μου είπε ότι βλέπω από κινητό όλες τις προσωπικές στου συνεντεύξεις και είδα αυτό που είπες για εμένα και την Σοφιάννα. Και η Μαρία έξω τα βλέπει που είναι η κοπέλα μου και είναι η μελλοντική γυναίκα μου και πρέπει να τα μαζέψεις. Και του είπα τι ακριβώς θέλεις να πω; Δεν κατάλαβα, εγώ το παραδέχθηκα στον Άρη ότι όντως έχω πει για εκείνον και την Σοφιάννα, δεν είπα κάτι συγκεκριμένο. Είπα αυτό που βλέπω, που μου έχουν πει και οι συμπαίκτες μου και συμβαίνει...», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.