Κρήτη: Οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για να… κόψει δρόμο (vid)

Newsroom
Κρήτη: Οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για να… κόψει δρόμο (vid)
Οι οδηγοί της έλεγαν πως είναι στην αντίθετη κατεύθυνση κι εκείνη απαντούσε «ξέρω τι κάνω».

Τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη είναι πολλά και μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχουν χάσει την ζωή τους.

Πριν από δέκα ημέρες στον ΒΟΑΚ, (τον δρόμο με τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία στο νησί), ένα αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα επειδή η οδηγός του ήθελε να... κόψει δρόμο. Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι θέτει τόσο την δική της ζωή σε κίνδυνο όσο και των άλλων, έκανε αναστροφή και οδηγούσε ανάποδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», όταν κάποια στιγμή την σταμάτησαν για να την επισημάνουν το εγκληματικό της λάθος, εκείνη ατάραχη απάντησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Την σταμάτησαν, κατέβασε παράθυρο και είπε: "Ξέρω τι κάνω" και συνέχισε» ανέφερε ο πρόεδρος Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης.

Μάλιστα, όχι ένας αλλά δυο οδηγοί της επισημάναν την εγκληματική ενέργεια της να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης και τον υπαρκτό κίνδυνο να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα, η αδιαφορία της ήταν επιδεικτική.

«Το παράξενο της υπόθεσης και το θλιβερό είναι ότι δύο οδηγοί της το είπαν και γκάζωσε και έφυγε» συμπλήρωσε ο κ. Λιονάκης.

Συχνό φαινόμενο στην Κρήτη να πηγαίνουν ανάποδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οδηγός στην Κρήτη, κινείται ατάραχος ανάποδα στο ρεύμα στον ΒΟΑΚ.

Το 2019 οδηγός καταγράφηκε σε βίντεο να παρανομεί πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα, με τους έκπληκτους οδηγούς να προσπαθούν να το αποφύγουν για να μην συγκρουστούν μετωπικά, ενώ και τον Ιούνιου 2021, άλλος ένας οδηγός κινούνταν ανάποδα και μάλιστα βραδινές ώρες τουλάχιστον για εφτά λεπτά μέχρι να τον σταματήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οδηγός του oχήματος που κινούνταν αντίθετα στον ΒΟΑΚ ήταν άνω τον 60 ετών και κατευθύνονταν προς το Ηράκλειο.