Δύο Αμερικανοί έπαιζαν UNO και σε μια διαφωνία ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον (vid)

Newsroom
Δύο Αμερικανοί έπαιζαν UNO και σε μια διαφωνία ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον (vid)
Σε μια διαφωνία πάνω στο UNO τον πυροβόλησε στο χέρι και στη συνέχεια απείλησε να τον σκοτώσει.

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ένας άντρας στις ΗΠΑ, ο οποίος πυροβόλησε έναν 37χρονο. Ο λόγος; Πραγματικά αστείος! Για μια διαφωνία που είχαν πάνω στο γνωστό παιχνίδι με κάρτες, UNO.

Ο 34χρονος από την Ατλάντα της Τζόρτζια, στις 13 Δεκεμβρίου 2020 βρέθηκε σε ένα πάρτι όπου ενεπλάκη σε ένα καβγά με έναν άλλον άντρα, την ώρα που έπαιζαν το δημοφιλές παιχνίδι με τις κάρτες.

Η κατάσταση ξέφυγε και ο 34χρονος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον 37χρονο άντρα στο χέρι, ενώ στη συνέχεια στάθηκε από πάνω του και απείλησε να τον σκοτώσει. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία ο δράστης είχε φύγει.

Αρχικά το θύμα είπε στους αστυνομικούς όταν τον πυροβόλησαν κάποιοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, αλλά έπειτα από αρκετές και πιεστικές καταθέσεις, υπέκυψε και αποκάλυψε τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνο το βράδυ.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη στις 2 Απριλίου 2021 και κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας κρίθηκε ένοχος. «Η μέθη φαίνεται ότι είναι ο λόγος για τα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την υπερβολική βία που χρησιμοποίησε ο δράστης», είπε ο εισαγγελέας.