Η Νίκα απάντησε για την εμπλοκή της στην κακοποίηση της γάτας: «Δεν έχω σχέση, μου ασκείται μπούλινγκ» (vid)

Newsroom
Η Νίκα απάντησε για την εμπλοκή της στην κακοποίηση της γάτας: «Δεν έχω σχέση, μου ασκείται μπούλινγκ» (vid)
Η Χριστίνα Νίκα απάντησε στις κατηγορίες για εμπλοκή της στην κακοποίηση της γάτας στην Αιδηψό.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό με την κακοποίηση της γάτας στην Αιδηψό, ενεπλάκη και το όνομα της Χριστίνα Νίκα.

Η αθλήτρια του καράτε με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες στο εξωτερικό, διέψευσε κάτι τέτοιο, λέγοντας απλά πως ήταν στο ίδιο εστιατόριο, αλλά όχι στην ίδια παρέα.

Μάλιστα, μίλησε για μπούλινγκ που δέχεται η ίδια και η οικογένειά της, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμεί τον σεβασμό της προσωπικότητάς και της ιδιωτικής της ζωής.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε στην εκπομπή Super Katerina του Alpha...

«Καμία σχέση με την ανάρμοστη, επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά κατά του ζώου, δεν έχω. Η παρουσία μου σε παρακείμενο τραπέζι από την σκηνή που διεξήχθη η απεχθής και άδικη κατά του ζώου συμπεριφορά, δεν δικαιολογεί την διαπόμπευσή μου, την αναφορά του ονόματος μου, τους χαρακτηρισμούς περί της προσωπικότητας εμού και των οικείων μου.

Το γεγονός οτι στο χώρο του εστιατορίου σε παρακείμενα τραπέζια, κάποιος προχώρησε στην απεχθή συμπεριφορά κατά του ζώου δεν υποδηλώνει κανενός είδους συμμετοχής μου στην καταδικαστέα συμπεριφορά έτερου προσώμου που σε κάθε ευκαιρία θα καταδικάζω. Ήδη ασκείται τεράστιο μπούλινγκ εναντίον μου και της οικογένειάς μου, από πολλούς χρήστες του διαδικτύου που ούτε καν με γνωρίζουν, οι οποίοι βέβαια ακολουθούν την χωρίς βάση αρχική αναφορά στο πρόσωπό μου και την δήθεν συμμετοχή μου. Θέλω να αναφέρω οτι όλη αυτή η άδικη κατάσταση αδίκως με στιγματίζει ως αθλήτρια με διεθνείς διακρίσεις, με το εθνόσημο και βασικά και ως άνθρωπο και ως φοιτήτρια.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι εναντίον οποίου και όποιων δεν σεβαστούν περαιτέρω την προσωπικότητά μου, την ιδιωτική μου ζωή, την τιμή εμού των οικείων μου και όσων με περιβάλλουν».