Μυστήριο με το USS George Washington: 7 θάνατοι σε 12 μήνες, 4 εκ των οποίων ήταν αυτοκτονίες (vid)

Newsroom
Μυστήριο με το USS George Washington: 7 θάνατοι σε 12 μήνες, 4 εκ των οποίων ήταν αυτοκτονίες (vid)
Οι θάνατοι των ναυτικών που έμεναν στο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο, προκάλεσε την έρευνα των Αμερικανών.

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις τάξεις του πολεμικού ναυτικού με τους αλεπάλληλους θανάτου μελών του USS George Washington, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, τον τελευταίο χρόνο έχουν χάσει την ζωή τους 7 άτομα, εκ των οποίων τα 4 αυτοκτόνησαν.

Μάλιστα, ο αριθμός αυτός ανάγκασε το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτείων να διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοί επήλθαν, με το αποτέλεσμά της να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Μέχρι τότε, αποφασίστηκε όσοι το επιθυμούν να μην μείνουν άλλο εκεί, αλλά να μεταφερθούν σε κάποιες άλλες εγκαταστάσεις του Σώματος. Βλέπετε, αυτό το διάστημα το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο βρίσκεται την Βιρτζίνια για ανεφοδιασμό και επισκευές.

Ήδη αυτό το έκαναν 200 άτομα, ενώ συνολικά αυτό το διάστημα είχε 2.700 ναυτικούς από τους 5.000 που μπορεί να φιλοξενήσει.

Ήδη μετά την δημοσιοποίηση της σχετικής είδησης άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, αλλά και με το γεγονός οτι όσοι ζήτησαν βοήθεια για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν, δεν την έλαβαν ποτέ.