Η Λίζα Αν καλεί τον Έλον Μασκ να απαγορεύσει το ερωτικό περιεχόμενο στο Twitter (vid)

Newsroom
Η Λίζα Αν καλεί τον Έλον Μασκ να απαγορεύσει το ερωτικό περιεχόμενο στο Twitter (vid)
Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών έκανε ένα απροσδόκητο αίτημα στο νέο αφεντικό του Twitter.

Η Λίζα Αν έκανε έκκληση στον Έλον Μασκ να απαγορεύσει το ερωτικό περιεχόμενο στο Twitter ή να θέσει έστω περιορισμούς ηλικίας για την προστασία των παιδιών.

Μιλώντας στο podcast της Dudes Do Better, η Λίζα Αν που σταμάτησε το 2014 να πρωταγωνιστεί σε ερωτικές ταινίες είπε: «Ναι έκανα ερωτικές ταινίες για πολλά χρόνια της ζωής μου και δεν κρύβω το παρελθόν μου. Απλώς εξελίσσομαι και όλοι μας πρέπει να εξελισσόμαστε».

Η Λίζα Αν εμφανίστηκε επικριτική για την έλλειψη πολιτικής στο Twitter, η που διαφέρει από το Instagram, το οποίο δεν επιτρέπει την μεταμόρφωση υλικού για ενηλίκους χωρίς περιορισμούς.

«Το Twitter είναι ο μεγαλύτερος διανομέας παράνομου περιεχομένου σε ανήλικους στον κόσμο, κάτι που πραγματικά ελπίζω ο Έλον Μασκ να διορθώσει ή να θέσει τουλάχιστον κάποιους περιορισμούς», συνέχισε.

Τη Δευτέρα, 25 Απριλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έκλεισε μια τεράστια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την πλατφόρμα. «Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας», είχε πει ο Έλον Μασκ.

Και συνέχισε: «Θέλω επίσης να κάνω το Twitter καλύτερο από ποτέ, βελτιώνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες, κάνοντας τους αλγόριθμους ανοιχτού κώδικα για να αυξήσω την εμπιστοσύνη, νικώντας τα spam bots και επαληθεύοντας την ταυτότητα όλων των ανθρώπων. Το Twitter έχει τεράστιες δυνατότητες και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εταιρεία και την κοινότητα των χρηστών για να το ξεκλειδώσω».