Διανομέας πιτσαρίας στο Οντάριο μήνυσε τους φίλους επειδή κέρδισαν το λαχείο και τον άφησαν στην... απ'έξω 

Newsroom
Διανομέας πιτσαρίας στο Οντάριο μήνυσε τους φίλους επειδή κέρδισαν το λαχείο και τον άφησαν στην... απ'έξω 
Ο διανομέας μήνυσε 16 φίλους του και διεκδικεί 70.000 δολάρια από το κερδισμένο λαχείο.

Ένας διανομέας πιτσαρίας στο Οντάριο του Καναδά μήνυσε τους φίλους του, καθώς κέρδισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο, αλλά αυτό δεν τον συμπεριέλαβαν στα κέρδη.

Ο Φίλιπ Τσότσος διεκδικεί το ποσό των 70.000 δολαρίων κατηγορώντας τους φίλους του ότι του έκλεψαν τα όνειρά του. Οι 16 φίλοι κέρδισαν το λαχείο το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, όπως ισχυρίζονται, ο Φίλιπ δεν είχε πληρώσει το μερίδιό του όταν αγόρασαν το λαχείο. Παρόλα αυτά ο ίδιος πιστεύει ότι έπρεπε να έχει μερίδιο από τα κέρδη.

Lotto

«Γιατί δεν μου είπαν ότι κέρδισαν; Αυτοί οι άνθρωποι ήταν σαν οικογένεια για μένα. Τα όνειρά του έγιναν πραγματικότητα. Γιατί να κλέψουν τα δικά μου;», είπε μιλώντας στο CBC News κατονομάζοντας τους 16 φίλους του λέγοντας ότι θα ήθελε να είναι ο 17ος κερδισμένος.

«Ο κ.Τσότσος δεν πλήρωσε για να παίξει, επομένως αρνούμαστε να τον συμπεριλάβουμε στα κέρδη και θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο αυτή τη θέση», είπε ο δικηγόρος των 16 φίλων. Ο Φίλιπ από την πλευρά του είπε ότι δεν πλήρωνε πάντα αμέσως τα λαχεία που αγόραζε η παρέα...