Ετοιμάζονταν να την θάψουν, αλλά την τελευταία στιγμή ξύπνησε και χτύπησε το φέρετρο (vid)

Newsroom
Ετοιμάζονταν να την θάψουν, αλλά την τελευταία στιγμή ξύπνησε και χτύπησε το φέρετρο (vid)
Οι παρευρισκόμενοι σε κηδεία στο Περού «πάγωσαν» όταν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο, ήταν ακόμα ζωντανή.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε κηδεία σε πόλη του Περού. Μια γυναίκα που επρόκειτο να ταφεί, χτύπησε το καπάκι από το φέρετρο για να να ενημερώσει τους δικούς της ανθρώπους ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Στις 26 Απριλίου, η οικογένεια της Rosa Isabel Cespedes Callaca είχε συγκεντρωθεί σε νεκροταφείο της πόλης Lambayeque του Περού για το ύστατο χαίρε. Ο θάνατος της γυναίκας είχε διαπιστωθεί έπειτα από ένα τροχαίο που είχε.

Οι συγγενείς μετέφεραν το φέρετρο και την ώρα που ετοιμάζονταν για την ταφή, άκουσαν από μέσα περίεργους θορύβους. Όταν το άνοιξαν, με μεγάλη έκπληξη είδαν την γυναίκα να έχει ανοίξει τα μάτια της! «Άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να ιδρώνει. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία», είπε σοκαρισμένος ο φύλακας του νεκροταφείου.

Η γυναίκα παρέμεινε στο φέρετρο μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι συγγενείς της, όπως ήταν φυσικό, ήταν έξαλλοι με το γεγονός ότι ο άνθρωπός τους είχε κηρυχθεί νεκρός χωρίς να είναι.

«Θέλουμε να μάθουμε τι έχει πραγματικά συμβεί. Έχουμε τα βίντεο που χτυπάει το φέρετρο», είπε μέλος της οικογένειάς της. Προφανώς, η γυναίκα είχε πέσει σε κώμα όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός της. Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.