«Ήπιαμε πέντε μπύρες παραπάνω και κάναμε μια μαλ@@@@, ζητώ συγγνώμη», λέει ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι

Newsroom
«Ήπιαμε πέντε μπύρες παραπάνω και κάναμε μια μαλ@@@@, ζητώ συγγνώμη», λέει ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι
Το περιστατικό πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα social media, κάτι που προκάλεσε και την κινητοποίηση των Αρχών.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί λόγω του περιστατικού με τον πελάτη ταβέρνας στην Αιδηψό ο οποίος κλωτσάει ένα γατάκι. Μάλιστα, αυτό προκάλεσε και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ωστόσο, ο ίδιος όταν το περιστατικό άρχισε να δημοσιεύεται στα social media, έκανε ένα story στο instagram όπου ήταν έξαλλος, λέγοντας πως έχει κι εκείνος κατοικίδια και πως δεν έκανε κακό στην γάτα, καθώς έπεσε στα χαλίκια από πολύ μικρό ύψος. Μάλιστα τόνιζε πως το θέμα έχει πάρει αδικαιολόγητη έκταση.

Όμως στην συνέχεια «κατέβασε» αυτά τα story και έκανε μια άλλη ανάρτηση όπου ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας τα εξής:

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (...) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ@@@@. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία. Το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουν και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση.

Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπεδώσετε ότι δεν είμαι ό,τι να 'ναι και κανένα μαλ@@@@@ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ@@@@α ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (...). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (...). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς», καταλήγει.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την ανάρτηση των συγκεκριμένων instastories, έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό.