Η επιστολή με τα αιτήματα της Άμπερ Χερντ που έλαβε ο Τζόνι Ντεπ μετά το διαζύγιο: 1 Ι.Χ, 3, σπίτια και αμοιβές

Newsroom
Η επιστολή με τα αιτήματα της Άμπερ Χερντ που έλαβε ο Τζόνι Ντεπ μετά το διαζύγιο: 1 Ι.Χ, 3, σπίτια και αμοιβές
Στο δικαστήριο όπου συνεχίζεται η διαμάχη του Τζόνι Ντεμπ με την Άμπερ Χερντ, παρουσιάστηκε η επιστολή με τα αιτήματα της 36χρονης προς τον πρώην σύζυγό της.

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ συνεχίζουν, με αμείωτους ρυθμούς, να βγάζουν τα... άπλυτά τους στην φόρα, στο πλαίσιο της δικαστικής τους διαμάχης. Το νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο, μετά τις «πικάντικες» αποκαλύψεις για την συμβίωσή τους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι η επιστολή που είχε στείλει η 36χρονη στον πρώην σύζυγό της...

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η επιστολή που έλαβε ο δικηγόρος του πασίγνωστου ηθοποιού, εξέφραζε την επιθυμία της πελάτισσάς του να καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να μείνει η υπόθεσή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων λοιπόν η Άμπερ Χερντ ζητούσε να έχει την αποκλειστική χρήση και κατοχή του μαύρο Range Rover που χρησιμοποιούσε το ζευγάρι, με τον Τζόνι Ντεπ όμως να συνεχίσει να το πληρώνει.

Παράλληλα το ίδιο ζητούσε και για τρία ακίνητα από τα ακίνητα που είχε ο ηθοποιός. Πρόκειται για αυτά στο Eastern Columbia Building του Λος Άντζελες, με τον Τζόνι Ντεπ να πρέπει όμως να πληρώνει το δάνειο για αυτά, αλλά και τους φόρους.

Επίσης, απαιτούσε να πληρώσει 100.000 δολάρια σε αμοιβές νομικών, αλλά και 25.000 δολάρια για το διαζύγιο.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφερόταν σχετικά, αν ο Τζόνι Ντεπ δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις θα προχωρούσε σε αίτηση για έκδοση περιοριστικών όρων.