Μικρός νταής έκαψε με φλεγόμενο μπαλάκι συνομήλικο γείτονά του στο Κονέκτικατ

Newsroom
Μικρός νταής έκαψε με φλεγόμενο μπαλάκι συνομήλικο γείτονά του στο Κονέκτικατ
Ο 8χρονος έκανε συχνά bullying στον 6χρονο γείτονά του.

Ένα 6χρονο αγόρι από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ πλήρωσε ακριβά το bullying που του έκανε ένας 8χρονος γείτονάς του. Ο μικρός νταής πέταξε ένα μπαλάκι του τένις με βενζίνη το οποίο είχε ανάψει, στο πρόσωπο του 6χρονου με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Ο 6χρονος έπαιζε στην αυλή του την περασμένη Κυριακή όταν ο 8χρονος που είχε αρπάξει την βενζίνη και τον αναπτήρα από την αποθήκη του σπιτιού του, τον έπεισε να πάει κοντά του. «Τον φώναξε και τον παρέσυρε στη γωνία», είπε η αδελφή του 6χρονου.

«Σε λίγα δευτερόλεπτα γύρισε ουρλιάζοντας «μαμά, μου έβαλαν φωτιά, με έκαψαν!», συνέχισε να διηγείται η αδελφή του, η οποία είπε ότι ο 8χρονος το έκανε επίτηδες, καθώς στο παρελθόν είχε εκφοβίσει ξανά τον 6χρονο.

«Αυτό που έκανε ήταν να ρίξει βενζίνη σε ένα μπαλάκι του τένις, πήρε έναν αναπτήρα, το άναψε και απλώς το έριξε στο πρόσωπο του αδερφού μου. Μετά έφυγε τρέχοντας από κοντά του και τον είδε να καίγεται», είπε και πρόσθεσε: «Πριν από δύο μήνες υπό την επίβλεψη της μητέρας του, τον έσπρωξε σε έναν τοίχο και έπεσε στο έδαφος. Η μητέρα αρνείται να παραδεχτεί και πάλι ότι το παιδί της το έκανε επίτηδες».

Ο μικρός Ντομινίκ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη μονάδα εγκαυμάτων και αναρρώνει. Η οικογένειά του ξεκίνησε ένα GoFundMe προκειμένου ο κόσμος να βοηθήσει για την ανάρρωση του 6χρονου. Ήδη μέσα σε μερικές ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 350.000 δολάρια.