Το αινιγματικό «προχωράμε» του Ελόν Μασκ

Newsroom
Το αινιγματικό «προχωράμε» του Ελόν Μασκ
Ο μεγιστάνας έκανε μια ανάρτηση με την λέξη «προχωράμε» προκαλώντας εικασίες για την πιθανή εξαγορά του Twitter.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ άφησε την Κυριακή (24/5) κάποια ερωτηματικά σχετικά με τα σχέδιά του για την εξαγορά του Twitter, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα που έλεγε ότι «προχωράει». Ο Μασκ είναι γνωστός για τα αινιγματικά μηνύματά του στο Twitter, τα οποία χρησιμοποιεί συχνά για να επιτίθεται σε ανθρώπους, να δημοσιεύει προσβολές ή απλά να κάνει αστεία.

Το αρχικό του μυστηριώδες μήνυμα ήταν αρχικά ασαφές, καθώς έλεγε απλά: «Προχωράμε…». Ωστόσο, ο Μασκ δημοσίευσε αργότερα ένα διευκρινιστικό tweet στο οποίο ανέφερε ότι προχωράει από το να κάθεται να «γελοιοποιεί τον Μπιλ Γκέιτς».

Ο Μασκ τις προηγούμενες μέρες είχε εμπλακεί σε μια διαμάχη με τον ιδρυτή της Microsoft μετά την άρνηση του να συνεργαστεί μαζί του για την κλιματική αλλαγή, επειδή είπε ότι ο Γκέιτς είχε πάρει θέση κατά της Tesla. Ο Μασκ είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, η οποία κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

«Προχωράμε… από το να κοροϊδεύουμε τον Γκέιτς επειδή έκανε πόλεμο στην Tesla ενώ ισχυρίστηκε ότι υποστηρίζει τη δράση για την κλιματική αλλαγή», έγραψε ο Μασκ, λύνοντας κατά κάποιο τρόπο τις εικασίες που δημιουργήθηκαν σχετικά με την εξαγορά του Twitter.