Στο νέο «Έτερος Εγώ» θα παίζει και ο Stan: «Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε»

Newsroom
Στο νέο «Έτερος Εγώ» θα παίζει και ο Stan: «Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε»
Ο Stan αποκάλυψε πως θα συμμετέχει στο νέο «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Το νέο «Έτερος Εγώ» το περιμένουν με ανυπομονησία όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει τις προηγούμενες παραγωγές του Σωτήρη Τσαφούλια που ήταν καθηλωτικές.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, υπάρχει και μία συμμετοχή έκπληξη. Αυτή του Stan, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής με ανάρτησή του.

Αναλυτικά αναφέρει...

«Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που είδα 5 επεισόδια μαζεμένα του #eterosego χωρίς να μπορώ να σταματήσω . Θυμάμαι ακόμα τη ημέρα που γνώρισα τον #sotiristsafoulias και την χημεία που είχαμε από τη πρώτη στιγμή ! Θυμάμαι ακόμα τη στιγμή που μου ζήτησε να συμμετέχω στον επόμενο κύκλο της καλύτερης ελληνικής σειράς και το πόση χαρά ένιωσα σαν ένας απλός θαυμαστής της! Θυμάμαι ακόμα και δε θα ξεχάσω ποτέ το άγχος και την ανυπομονησία που ένιωσα την ημέρα που είχαμε γύρισμα ! Έτσι λοιπόν ανυπομονώ να δω μαζί σας τον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ #Nemesis αποκλειστικά στην #cosmotetv.

Ps. Μη σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε.

Ps2. Ο κόσμος είναι γεμάτος υπέροχους κ ταλαντούχους ανθρώπους που σε περιμένουν να τους γνωρίσεις .

Ps3. Δε μπορώ να περιμένω να ακούσετε το τραγούδι που ετοιμάσαμε με το Σωτήρη και θα κυκλοφορήσει σύντομα για να καταλάβετε ότι εκτός από σούπερ σκηνοθέτης γράφει και σούπερ σουξέ».