Ο παίκτης που... πετσόκοψε τον τραπεζίτη του Deal και έμεινε με τα δύο μεγαλύτερα ποσά (vid)

Newsroom
Ο παίκτης που... πετσόκοψε τον τραπεζίτη του Deal και έμεινε με τα δύο μεγαλύτερα ποσά (vid)
Οι επιλογές που έκανε ο Ιωάννης στο Deal από την πρώτη ως την τελευταία ήταν ολόσωστες, με αποτέλεσμα ο τραπεζίτης να... φάει τα ρούχα του.

Κατά καιρούς έχουν περάσει πολλοί παίκτες από το Deal, οι οποίοι έχουν φύγει με μεγάλα ποσά από το τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου. Ωστόσο, όσο και αν ψάξει κανείς, δύσκολα θα βρει κάποιος να έχει κάνει επιλογές όπως αυτές του Ιωάννη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο νοσηλευτής από την Μεσσηνία, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως έκανε το παιχνίδι της ζωής του, καθώς άρχισε να βγάζει τα μικρά ποσά, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να μείνουν μέσα μόνο 5 χρυσά, εκ των οποίων δύο ήταν τα μεγαλύτερα. Αυτό των 40.000 και των 60.000 ευρώ.

Μάλιστα, αφού έλεγε όχι στις προτάσεις του τραπεζίτη κατάφερε να είναι κερδισμένος πριν καν τελειώσει το παιχνίδι, έχοντας να διαλέξει ουσιαστικά ανάμεσα σε τρία μεγάλα ποσά. Πως το κατάφερε αυτό; Έχοντας κρατήσει για το τέλος τις 40.000 και τις 60.000 ευρώ.

Ναι, κράτησε μέχρι το τέλος τα μεγαλύτερα ποσά του παιχνιδιού, με την πρόταση του τραπεζίτη να είναι 48.000 ευρώ. Ρισκάροντας ουσιαστικά 8.000 ευρώ και έχοντας σίγουρα τα 40.000, αρνήθηκε και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε, καθώς στο κουτί του είχε τις 60.000 ευρώ.