Γυμναστηριακός σκότωσε με μία μπουνιά έναν πατέρα επειδή τον πάτησε κατά λάθος

Newsroom
Γυμναστηριακός σκότωσε με μία μπουνιά έναν πατέρα επειδή τον πάτησε κατά λάθος
O Robert Owen Greenhalgh σκότωσε με μία μπουνιά τον Robert Smethurst, επιτέθηκε στον Aaron Bates, ενώ στη συνέχεια έβγαλε την μπλούζα και προκαλούσε τον... επόμενο.

Σε φυλάκιση 11 ετών καταδικάστηκε ένας γυμναστηριακός τύπος που τον περασμένο Σεπτέμβριο, σκότωσε με μία μπουνιά έναν άνδρα, επειδή τον πάτησε κατά λάθος.

Το περιστατικό έγινε στο Μπόλτον στις 2/9 και συγκεκριμένα στο Luxe Lounge. Εκεί λοιπόν γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα, ο Robert Smethurst που γιόρταζε τα γενέθλιά του με τον ξαδελφό του, Aaron Bates, πάτησε κατά λάθος τον Robert Owen Greenhalgh.

Αμέσως όμως του ζήτησε συγγνώμη και το περιστατικό φάνηκε να λήγει εκεί, όμως λίγο αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Robert Owen Greenhalgh που ασχολείται πολλές ώρες με την γυμναστική και είναι bodybuilder εξαπέλυσε επίθεση στον Robert Smethurst, ρίχνοντάς του μια μπουνιά στο πρόσωπο που του προκάλεσε μεγάλο αιμάτωμα στο κεφάλι και έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Robert Owen Greenhalgh

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον Aaron Bates, ενώ αμέσως μετά έβγαλε την μπλούζα του και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει «Ποιος άλλος θέλει να τις φάει;».

Στην απολογία του στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή του, είπε πως οι δύο άνδρες τον προκαλούσαν, γελώντας και κοροϊδεύοντάς τον, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Μάλιστα, ο δικαστής Anthony Cross ήταν ιδιαίτερα καυστικός όταν ανακοίνωσε την απόφαση πριν από λίγες μέρες, λέγοντας: «Ούτε μία στιγμή δεν αναλογίστηκες τι είχες κάνει. Αντιθέτως δόξαζες τον εαυτό σου και προκαλούσες και άλλους να σου επιτεθούν. Δεν αποτελεί έκπληξη που δεν μπήκε κανένας στη μέση, ούτε καν η ασφάλεια του μαγαζιού. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που είχες προκαλέσει σε όλους».