Βρήκε μετά από 15 χρόνια συμμαθητή του για να του ζητήσει συγγνώμη επειδή του έκανε bullying (vid)

Newsroom
Βρήκε μετά από 15 χρόνια συμμαθητή του για να του ζητήσει συγγνώμη επειδή του έκανε bullying (vid)
Ο κωμικός Joe Erwin αφηγήθηκε την δική του παιδική ιστορία και τον εκφοβισμό που έκανε σε έναν συμμαθητή του.

Ένα βίντεο στο TikTok ανέβασε ο κωμικός Joe Erwin, ζητώντας από τους ακόλουθούς τους να μοιραστούν ένα «κακό πράγμα» που έκαναν όταν ήταν παιδιά και τώρα νιώθουν άσχημα γι αυτό. Μάλιστα, διηγήθηκε μια ιστορία με τον εκφοβισμό που έκανε σε ένα συμμαθητή του, κάτι για το οποίο τώρα θέλει να του ζητήσει συγγνώμη.

Τον Μάρτιο είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με το οποίο αποκάλυψε ότι στην πρώτη δημοτικού έκλεβε κάθε μέρα το μεσημεριανό γεύμα από ένα παιδί και το έτρωγε μπροστά του. Το αγοράκι που του έκλεβε το φαγητό λεγόταν Dylan και ο Erwin θεωρούσε ότι επειδή ήταν μικρότερος από αυτόν, δεν πεινούσε τόσο πολύ.

@joe_erwin_comedy

It was stuffed crust

♬ original sound - Joe Erwin

«Του έλεγα να κοιτάξει αλλού και άρπαζα την πίτσα του και την έβαζα στο πιάτο μου», είπε ο Erwin. Ακόμα και όταν ο Dylan του διαμαρτυρήθηκε ότι δεν του άρεσε αυτό, ο Erwin συνέχισε να του το κάνει.

Ωστόσο, τώρα έπειτα από 15 χρόνια, ο Erwin αισθάνεται ενοχές που πλήγωνε τον Dylan με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το TikTok για να του ζητήσει συγγνώμη. «Dylan, αν είσαι κάπου εκεί έξω, λυπάμαι φίλε θέλω να πάμε έξω να σε κεράσω την πιο ακριβή πίτσα που μπορείς να σκεφτείς», ήταν το μήνυμα του Erwin, ο οποίος πρόσθεσε: «Ξέρω ότι δεν πρόκειται να διορθώσω τα πράγματα εντελώς, αλλά θέλω σου πω τουλάχιστον ότι λυπάμαι».


Το βίντεο του Erwin στο TikTok έγινε viral με περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές και τα σχόλια να πέφτουν... βροχή. «Δεν τα έμαθες; Ο Dylan πέθανε από την πείνα, δεν πήγε ποτέ στην δευτέρα δημοτικού», έγραψε αστειευόμενος κάποιος.

Μερικές μέρες αργότερα ο Erwin επανήλθε με νέο βίντεο με το οποίο ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι βρήκε τον Dylan χάρη μια παλιά επετηρίδα και επικοινώνησε μαζί του στο Facebook για να επανορθώσει. Ο Dylan του απάντησε λέγοντάς του ότι δεν θυμόταν καν εκείνες τις ημέρες, αλλά θα ήταν ευτυχής αν άρπαζε μια πίτσα από τον Erwin όταν θα βρισκόταν στην πόλη του. Τελικά η συνάντησή τους προγραμματίστηκε για τις 14 Μαϊού...

@joe_erwin_comedy Reply to @duckinssssss #greenscreen ♬ original sound - Joe Erwin