Απίστευτο: Πήγε να κοιτάξει σπίτι για να νοικιάσει και βρήκε ξάπλα έναν άντρα τυλιγμένο με πετσέτα (vid)

Newsroom
Απίστευτο: Πήγε να κοιτάξει σπίτι για να νοικιάσει και βρήκε ξάπλα έναν άντρα τυλιγμένο με πετσέτα (vid)
Η νεαρή Νεουορκέζα είχε στο νου της για τυχόν ρωγμές στους τοίχους και υγρασία, αλλά αυτό που αντίκρισε ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Δεν πίστευε στα μάτια της μια νεαρή TikToker όταν επισκέφθηκε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για να νοικιάσει. Είχε στο νου της να δει αν είναι ευρύχωρο, αν έχει ρωγμές στους τοίχους κτλ, ωστόσο αυτό που εν τέλει αντίκρισε ήταν κάτι το απίστευτο.

Είδε έναν άντρα ξαπλωμένο και τυλιγμένο με μια πετσέτα από τη μέση και κάτω, να κοιμάται: «Όταν υποτίθεται ότι βλέπεις ένα διαμέρισμα, αλλά ο προηγούμενος ένοικος είναι ακόμα εδώ» έγραψε στο βίντεό της που ανέβασε στο TikTok, για να αστειευτεί στη συνέχεια: «Το μπάνιο πάντως είναι ωραίο».

@notevenfrenchy the bathroom was really nice though #apartmenttour #nycapartment ♬ original sound - your favorite

Στο βίντεο ακούγεται και η μεσίτρια που χτυπά την πόρτα στον προηγούμενο ενοικιαστή, να του λέει «κοίταξε το κείμενο, είχαμε συμφωνήσει να έχεις φύγει την Κυριακή. Θα ερχόμασταν στις 14:30», με τον άντρα να απαντάει: «Οκ, κανένα πρόβλημα».

2

Το βίντεο έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές και από κάτω, άλλοι χρήστες έγραψαν τις δικές τους εμπειρίες, με μία κοπέλα να αναφέρει, πως είχε βρει στα σκοτάδια, ένα παιδί να παίζει playstation.