Our Father: Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον πατέρα 50 παιδιών μοιάζει πιο πολύ με ταινία τρόμου (vid)

Newsroom
Our Father: Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον πατέρα 50 παιδιών μοιάζει πιο πολύ με ταινία τρόμου (vid)
To «Our Father» καταπιάνεται με τον γιατρό Donald Cline που είχε πάνω από 50 παιδιά, γονιμοποιώντας παράνομα το σπέρμα του σε γυναίκες.

Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που τις βλέπεις στην τηλεόραση ή τις διαβάζεις κάπου και λες «αποκλείεται να είναι πραγματικότητα» ή «αυτά συμβαίνουν μόνο σε ταινίες». Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν ανήκει και το ντοκιμαντέρ «Our Father» που θα βγει στο Netflix τον Μάιο και όπως θα δείτε παρακάτω, το μόνο που μπορεί να νιώσει κάποιος βλέποντας το τρέιλερ είναι «σοκ».

Ποιο άλλο συναίσθημα θα μπορούσε να τον διακατέχει από τη στιγμή που καταπιάνεται με την υπόθεση του Donald Cline, του γιατρού γονιμότητας που απέκτησε πάνω από 50 παιδιά, γονιμοποιώντας παράνομα (σ.σ χωρίς να το γνωρίζουν) το σπέρμα του σε γυναίκες που τον επισκέπτονταν για να τις βοηθήσει.

Στο τρέιλερ διάρκειας περίπου 2 λεπτών του Netflix, που κυκλοφόρησε πριν απο λίγες μέρες, ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης από το 2016 όταν και είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Όταν δηλαδή η Jacoba Ballard δεκάδες ετεροθαλή αδέλφια, τα οποία όλα είναι συνδεδεμένα με τον ίδιο γιατρό γονιμότητας που επισκέπτονταν οι γονείς τους, πίσω στην δεκαετία του '70 και του '80.

Όπως φαίνεται να λέει, όταν ήταν 35 ετών, η Jacoba Ballard έκανε ένα test dna και όταν το έβαλε στην ειδική βάση άρχισαν να βγαίνουν ουκ ολίγες αναζητήσεις που είχαν όλες έναν κοινό παρανομαστή. Την κλινική του Donald Cline που ήταν η καλύτερη για την γονιμότητα στην Ιντιανάπολις...

Δείτε το τρέιλερ και θα καταλάβετε...