Πρωτοφανής σύρραξη Σοϊλέδη και Τάκη στο Survivor: Ο Λιανός και παραγωγή μπήκαν στη μέση (vid)

Newsroom
Πρωτοφανής σύρραξη Σοϊλέδη και Τάκη στο Survivor: Ο Λιανός και παραγωγή μπήκαν στη μέση (vid)
Δεν έχει ξαναγίνει επεισόδιο σαν και αυτό στο χθεσινό Survivor, μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Άρη Σοϊλέδη.

Το χθεσινό τρέιλερ του Survivor μας είχε προϊδεάσει για την ένταση που θα υπήρχε μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια, αλλά αυτά που έγιναν κατά την διάρκεια του συμβουλίου ήταν απίστευτα, ακόμα και για το συγκεκριμένο reality επιβίωσης, καθώς χρειάστηκε η επέμβαση του Γιώργου Λιανού και των ανθρώπων της παραγωγής για να μην πέσουν μπουνιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας είπε πως θα ήταν καλύτερα, η αντίπαλη ομάδα να ψηφίσει τον Άρη Σοϊλέδη προς αποχώρηση, καθώς έχει μεγάλη δυναμική στο κοινό. Κάτι που ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν άφησε αναπάντητο, με αποτέλεσμα η ένταση να αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε ο Τάκης.

Σε εκείνο το σημείο ο Σοϊλέδη σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να ουρλιάζει «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;», με τον Τάκη να του απαντά: «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;».

Μάλιστα τότε κινήθηκαν απειλητικά ο ένας προς τον άλλον, με αποτέλεσμα να μπουν στο πλάνο άνθρωποι της παραγωγής, παίκτες και ο Γιώργος Λιανός προκειμένου να τους χωρίσουν και να τους απομακρύνουν από το σημείο, προκειμένου να μην ξεφύγει ακόμα περισσότερο η κατάσταση.