Απορριμματοφόρο πήρε φόρα, έκανε επίτηδες όπισθεν και σμπαράλιασε περιπολικό (vid)

Newsroom
Απορριμματοφόρο πήρε φόρα, έκανε επίτηδες όπισθεν και σμπαράλιασε περιπολικό (vid)
O ένας από τους αστυνομικούς που ήταν στο περιπολικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός αναζητείται.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Λονδίνο, με απορριμματοφόρο και περιπολικό, από το οποίο προέκυψε και τραυματισμός αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, ένα απορριμματοφόρο στο Λάμπεθ, στο Νότιο Λονδίνο την περασμένη Παρασκευή, «σμπαράλιασε» στην κυριολεξία ένα περιπολικό, επίτηδες.

Σε δήλωση των Αρχών, που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναφέρεται πως η αστυνομία έκανε νόημα στον οδηγό του απορριμματοφόρου να σταματήσει, για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ δεν είχε καθρέφτη.

«Γύρω στις 10:50 την Παρασκευή, 15 Απριλίου, αστυνομικοί στην οδό Landor Road, στο Stockwell ζήτησαν από ένα κιτρινόμαυρο φορτηγό να σταματήσει. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει συχνά, όταν η αστυνομία δει κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα. Όμως, το φορτηγό αντί να σταματήσει, έκανε όπισθεν με ταχύτητα επίτηδες και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο περιπολικό», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, βίντεο από το περιστατικό κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα: «Καλημέρα Brixton». Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, μετά το τρακάρισμα, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους αστυνομικούς που ήταν στο περιπολικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια, ωστόσο δεν ήταν βαριά και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο. Ο άλλος αστυνομικός δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία της περιοχής καλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία να βοηθήσει να βρεθεί ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω στο περιπολικό.

«Το φορτηγό είναι κιτρινόμαυρο, με χαλασμένο καθρέφτη στη μία πλευρά. Η πινακίδα μάλλον είναι FA04 UZW, αν και το F λείπει από την πίσω πινακίδα. Οποιοσδήποτε το δει καλείται να καλέσει το 999. Όποιος έχει άλλες πληροφορίες, θα πρέπει να καλέσει στο 101, δίνοντας την αναφορά 2376/15 APR. Οι πληροφορίες μπορούν επίσης να παρέχονται στους Crimestoppers, ανώνυμα, στο 0800 555 111», αναφέρει η αστυνομία.