Δεν άφησαν drag queen να μπει στο μαγαζί που τραγουδά η Βίσση: «Θα φρόντιζα να απολυθεί», η απάντηση

Newsroom
Δεν άφησαν drag queen να μπει στο μαγαζί που τραγουδά η Βίσση: «Θα φρόντιζα να απολυθεί», η απάντηση
Η «ΔουKissa» δεν κατάφερε να μπει στο Hotel Ermou όπου την περίμενε η παρέα της, με την Άννα Βίσση να είναι έντονα δυσαρεστημένη.

Άγνοια για το περιστατικό με γνωστή drag queen που έλαβε χώρα το Σάββατο στην είσοδο του Hotel Ermou, όπου και εμφανίζεται, είχε η Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στα social media, η «ΔουKissa» επιχείρησε να μπει στο μαγαζί όπου την περίμενε η παρέα της, όμως οι υπεύθυνοι στην είσοδο δεν την άφησαν λόγω της εμφάνισής της.

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων», ανέφερε η ανάρτηση.

Καταγγελία

Αυτή έφτασε ως την Άννα Βίσση που είναι χρόνια τώρα στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+, με αποτέλεσμα να κάνει την εξής ανάρτηση: «Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού, χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω και εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά».

Απαντηση Βίσση