Influencer ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να επιβιώσει με λιγότερα από 10.000 δολάρια το μήνα και ξεσηκώνει αντιδράσεις (vid)

Newsroom
Influencer ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να επιβιώσει με λιγότερα από 10.000 δολάρια το μήνα και ξεσηκώνει αντιδράσεις (vid)
Όλοι οι ακόλουθοί της άσκησαν κριτική και την προέτρεψαν να... επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Μια influencer υποστήριξε σε ανάρτησή της στο Tik Tok, ότι δεν μπορεί να επιβιώσει με λιγότερα από 10.000 δολάρια το μήνα. «Είμαι 25 χρονών. Είμαι 25 ετών! Δεν μπορείς να επιβιώσεις με 10.000 $ το μήνα. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ», τονίζει.

Αυτό ξεσήκωσε αντιδράσεις από τους ακολούθους της, αφού της έλεγαν πως ζει εκτός πραγματικότητας. Η Liv B, από τις ΗΠΑ, υποστήριξε επίσης ότι τα 117.000 δολάρια το χρόνο «δεν είναι πολλά χρήματα».

@oliviamariah97 Reply to @ham.hndrxx ♬ original sound - Liv B

Μάλιστα, εξόργισε ακόμα περισσότερο τους ακολούθους της όταν είπε πως ποτέ στην ζωή της δεν δούλεψε με ημερομίσθιο καθώς «δεν άξιζε τον κόπο».

@oliviamariah97 Reply to @diff_01 ♬ original sound - Liv B

«Να δουλεύει κανείς με ημερομίσθιο, δεν αξίζει τον κόπο. Θα δουλέψω για τον εαυτό μου, για φιλοδωρήματα ή θα δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση. Το να εργάζεσαι με ωρομίσθιο στις ΗΠΑ δεν αξίζει τον κόπο».

Κάποιος της απάντησε πως κερδίζει 117.000 το χρόνο, σε δουλειά με ημερομίσθιο, κι εκείνη σε νέο βίντεο ανέφερε: «Κύριε, 117.000 δολάρια το χρόνο δεν είναι πολλά χρήματα. Είναι πολλά χρήματα για ορισμένους Αμερικανούς. Αλλά τα 117.000 δολάρια δεν είναι πολλά χρήματα».

@oliviamariah97 Reply to @watchmrpayne ♬ original sound - Liv B

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ, ο μέσος εργαζόμενος κερδίζει περίπου 63.000 δολάρια, με το μέσο νοικοκυριό να βγάζει πάνω από 87.000 δολάρια.