Αστυνομικός στην Βρετανία συνελήφθη σε «ραντεβού» με 13χρονη για σεξ: Είχε μαζί του προφυλακτικά και χάπια στύσης

Newsroom
Αστυνομικός στην Βρετανία συνελήφθη σε «ραντεβού» με 13χρονη για σεξ: Είχε μαζί του προφυλακτικά και χάπια στύσης
Συνελήφθη 52χρονος αστυνομικός στην Βρετανία, καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ένας αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βρετανίας κρίθηκε ένοχος για τρία αδικήματα, αφού κανόνισε να συναντήσει ένα 13χρονο κορίτσι για σεξ, όταν ήταν «σε υπηρεσία που εργαζόταν από το σπίτι».

Ο Francois Olwage, ένας αστυφύλακας ντετέκτιβ που υπηρετούσε στην ειδική μονάδα επιχειρήσεων της Met, καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικου κοριτσιού, το οποίο είχε γνωρίσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, ο 52χρονος κατηγορούμενος στην πραγματικότητα μιλούσε με έναν αστυνομικό που προσποιούνταν ότι ήταν το κορίτσι χρησιμοποιώντας το όνομα "Smile Bear".

Στη συνέχεια αντάλλασσαν μηνύματα στο WhatsApp. Εκεί έμαθε ότι το κορίτσι λέγεται Κέιτλιν και ότι είναι μόλις 13 ετών. «Είσαι εντάξει με το ότι μιλάμε, θα μπορούσα να είμαι πατέρας σου;», την είχε ρωτήσει στην αρχή των συνομιλιών τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, οι συνομιλίες τους τον Οκτώβριο του 2021 είχαν φτάσει να έχουν καθαρά σεξουαλικό χαρακτήρα. Έτσι, μετά από δύο εβδομάδες, κανόνισαν να συναντηθούν.

Έτσι, έδωσαν ραντεβού στο Μπέιζινστοουκ της νότιας Αγγλίας. Η «Κέιτλιν» φυσικά δεν εμφανίστηκε ποτέ, αφού δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο.

Ωστόσο, ο Francois Olwage συνάντησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Κατά την σύλληψή του βρέθηκαν πάνω του προφυλακτικά, χάπια στύσης, λιπαντικό και σοκολατάκια Ferrero Rocher, σαν δώρο για την μικρή.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι του αρέσει να κάνει σεξ με παιδιά και ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι μιλά με 13χρονη και πως θεωρούσε ότι η συνομιλήτρια είναι ενήλικη που «παίζει» ρόλο για κάποια φαντασίωση.