Παγώνη σε Αρναούτογλου: «Είχα εθιστεί στο ποδόσφαιρο, πήγαινα κάθε Κυριακή» (vid)

Newsroom
Παγώνη σε Αρναούτογλου: «Είχα εθιστεί στο ποδόσφαιρο, πήγαινα κάθε Κυριακή» (vid)
H πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώς μίλησε για την ζωή, τις σπουδές της αλλά και το ποδόσφαιρο.

Η Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην «The 2night Show», του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίοδο που σπούδαζε ιατρική, αποκαλύπτοντας πως αρχικά είχε «περάσει» κτηνιατρική, δεν της άρεσε και στην συνέχεια έδωσε σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας και τελικά φοίτησε σε πανεπιστήμιο της Νάπολι.

Όπως είπε, της αρέσουν πολύ τα ιταλικά φαγητά, τα οποία και έχει μάθει να μαγειρεύει, ενώ τόνισε πως είναι μια πανέμορφη πόλη αλλά πολύ επικίνδυνη καθώς η εγκληματικότητα είναι υψηλή.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στην μουσική στην Ιταλία, την οποία όπως είπε, λατρεύει. «Όταν ακούω ιταλική μουσική, απογειώνομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Όμως αποκάλυψε και κάτι άλλο, είπε πως εκείνη την περίοδο είχε εθιστεί στο ποδόσφαιρο και παρακολουθούσε ματς κάθε Κυριακή.

«Βέβαια, είχα εθιστεί στο ποδόσφαιρο. Πήγαινα τις Κυριακές. Πέτυχα την εποχή του Μαραντόνα. Η μπάλα των Ιταλών... ξέρουν. Όλη μέρα, αν έβλεπες τα παιδάκια στις γειτονιές, από το πρωί που έφευγαν από το σπίτι τους, μια μπάλα κλωτσούσαν. Είναι φοβεροί... Κάθε Κυριακή το τι γινόταν στα γήπεδα, δεν μπορείς να το φανταστείς», είπε χαρακτηριστικά.