Μήνυμα... μαφίας: Σε μία νύχτα παραδόθηκαν 4 φάκελοι σε καταστήματα εστίασης

Newsroom
Μήνυμα... μαφίας: Σε μία νύχτα παραδόθηκαν 4 φάκελοι σε καταστήματα εστίασης
Συναγερμός στις αρχές της Πάτρας, καθώς τέσσερις φάκελοι με σφαίρες παραδόθηκαν σε καταστήματα εστίασης το ίδιο βράδυ.

Αποδέκτες κινήσεων που παραπέμπουν σε μαφία, έγιναν τέσσερις επιχειρήσεις εστίασης, το ίδιο μάλιστα βράδυ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Γνώμης», τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης άγνωστοι έστειλαν ισάριθμους φακέλους στα συγκεκριμένα μαγαζιά που μέσα τους είχαν σφαίρες.

Οι φάκελοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν παραληφθεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να «σκανάρουν» πιθανά αποτυπώματα που έχουν αφήσει οι δράστες, μαζί με σημείωμα, αγνώστου περιεχομένου, που φέρεται να υπήρχε στο εσωτερικό τους.

Ακόμη προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα κίνητρα της συγκεκριμένης ενέργειας και τα πιθανά μηνύματα των αποστολέων προς τους παραλήπτες.

Αστυνομικές πηγές, εκτιμούν ότι οι φάκελοι αποτελούν προειδοποιητικά μηνύματα από «ομάδες γνωστών-αγνώστων», που επιχειρούν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα, ώστε οι επιχειρηματίας να υποκύψουν στις πιέσεις που θα τους ασκήσουν.

Από τους ιδιοκτήτες των 4 καταστημάτων, έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ θα περάσει από κόσκινο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στις περιοχές αυτές, ώστε οι αρχές να οδηγηθούν στη άκρη του νήματος για την σοβαρή αυτή υπόθεση.