Ο τρόπος που κόβει ένας τύπος την κατεψυγμένη πίτσα πριν την ψήσει δίχασε τον κόσμο (vid)

Newsroom
Ο τρόπος που κόβει ένας τύπος την κατεψυγμένη πίτσα πριν την ψήσει δίχασε τον κόσμο (vid)
O Eric Grant έδειξε τον τρόπο με τον οποίο κόβει την κατεψυγμένη πίτσα, πριν καν την ψήσει.

Αρκετός κόσμος αγοράζει κατεψυγμένες πίτσες για μία ώρα ανάγκης, προκειμένου να έχει κάτι καλό για φαγητό, έτοιμο γρήγορα.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες πίτσες, είναι το κόψιμο των κομματιών, με έναν τύπο στο TikTok να δίνει την δική του λύση, η οποία όμως έχει μοιρασμένες αντιδράσεις.

Ο Eric Grant ανέβασε ένα video, στο οποίο κρατάει μία πίτσα που μόλις την έχει βγάλει από την κατάψυξη και λέει: «Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε πίτσα, βάλτε την στην άκρη του πάγκου μέχρι την μέση και χτυπήστε την. Με αυτό τον τρόπο όταν την βγάλεις από τον φούρνο είναι ήδη κομμένη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα κομμάτια ή κάτι τέτοιο».

@trendkings

Okay definitely the only way!

♬ original sound - Eric Grant

Η... εφεύρεσή του αυτή άρεσε σε αρκετούς χρήστες, όπως φαίνεται από τα σχόλια που του γράφουν: «Αυτός ο άνθρωπος ζει στο 3022», θεωρώντας πως είναι 1.000 χρόνια μπροστά, ενώ ένας ανέφερε: «Δεν γινόταν να δω το video πριν από τρεις ώρες που έφαγα μία τέτοια».

Βέβαια από την άλλη υπήρχαν και αυτοί που επεσήμαναν τα προβλήματα που δημιουργεί μία τέτοια κίνηση, καθώς αρκετό τυρί θα έπεφτε, είτε μέσα στην συσκευασία, είτε ανάμεσα στα κομμάτια που έχουν ήδη κοπεί.