Αδιανόητα σχόλια λιμενικών για την δολοφονία της Καρολάιν: «Ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι» (vid)

Newsroom
Αδιανόητα σχόλια λιμενικών για την δολοφονία της Καρολάιν: «Ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι» (vid)
Προκλητικά αστειάκια στο συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος για την δολοφονία της Καρολάιν.

Eιρωνικά σχόλια και αστεία για την δολοφονία των Γλυκών Νερών με την θύμα την Καρολάιν, έκαναν άνδρες του λιμενικού κατά την διάρκεια του συμβουλίου τους ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video του ereportaz.gr, τα όσα ακούγονται να λένε είναι τουλάχιστον εξοργιστικά, καθώς παρουσιάζουν τις γυναικοκτoνίες ως παράδειγμα...
Την αρχή κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου“. Κόκκαλο η γυναίκα», προκαλώντας τα γέλια των υπολοίπων, με τον πρόεδρο της ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτη Γαρουφαλιά να συμπληρώνει: «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένεθα παντρευτώ πιλότο» και γελάει…

Μετά, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».