Tik Toker αποκάλυψε ότι της πρότειναν δωρεάν πτήσεις 10.000 δολαρίων και δεν δέχτηκε: «Είσαι τρελή;» (vid)

Newsroom
Tik Toker αποκάλυψε ότι της πρότειναν δωρεάν πτήσεις 10.000 δολαρίων και δεν δέχτηκε: «Είσαι τρελή;» (vid)
Για να λάβει την προσφορά θα έπρεπε να εγκαταλείψει την θέση της στο αεροπλάνο στην συγκεκριμένη πτήση. Εξήγησε τους λόγους.

Μια επιβάτης αεροπλάνου έκανε τους χρήστες των social media να απορήσουν, αφού αποκάλυψε, ότι «πέταξε» την ευκαιρία να λάβει δωρεάν πτήσεις αξίας 10.000 δολαρίων (7.670 λιρών).

Η χρήστης του TikTok, Jess Rie, ετοιμαζόταν να πάει διακοπές στο Κανκούν στο Μεξικό τον περασμένο μήνα, όταν το πλήρωμα του αεροπλάνου στο οποίο βρισκόταν αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να απογειωθεί καθώς κάποιος θα έπρεπε να αφήσει τη θέση του.

Όπως τους ανακοίνωσαν, έπρεπε να αλλάξει πτήση κάποιος επιβάτης, ώστε να πάρει την θέση του ένα μέλος του πληρώματος, για να μεταφερθεί στο Κανκούν και να εργαστεί σε άλλες πτήσεις.

Μάλιστα, τους είπαν πως όποιος επιβάτης το δεχτεί, θα λάβει δωρεάν πτήσεις αξίας 10.000 δολαρίων.

@riesjess its been 45 mins. #springbreak #cancun #mexico #jetblue ♬ original sound - riesjess

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Jess στο Tik Tok ισχυρίστηκε ότι άργησε η απογείωση για τουλάχιστον 45 λεπτά καθώς το πλήρωμα έψαχνε να βρει κάποιον να παραχωρήσει τη θέση του. Οι περισσότεροι ακόλουθοί της αναρωτήθηκαν γιατί δεν δέχθηκε την προσφορά. Και μάλιστα απόρησαν αν είναι τρελή που δεν δέχτηκε.

Η JetBlue, η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδευε η κοπέλα, εξήγησε ότι δεν κάνει σκόπιμα περισσότερες κρατήσεις, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει «μια μικρή πιθανότητα» να μην είναι διαθέσιμη μια θέση για επιβάτες που ήδη έχουν πληρώσει.

«Εάν η πτήση έχει περισσότερες κρατήσεις σε σχέση με την χωρητικότητα του αεροσκάφους, δεν θα αρνηθεί κανείς θέση σε επιβάτη, έως ότου το προσωπικό ζητήσει εθελοντές που είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν την κράτησή τους με αντάλλαγμα μια πληρωμή που θα επιλέξει η αεροπορική εταιρεία», αναφέρουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι.

Απαντώντας σε όσους αμφισβήτησαν την απόφασή της να παραμείνει στο αεροπλάνο, η Jess ισχυρίστηκε ότι η JetBlue «δεν έχει πολλές επιλογές πτήσης» που θα την ωφελούσαν και σημείωσε ότι οι δωρεάν πτήσεις «θα έληγαν σε ένα χρόνο». «Δεν μου αξίζει», πρόσθεσε.

@riesjess Reply to @way.back.machine ♬ original sound - riesjess

Ωστόσο η Τζες στη συνέχεια κοινοποίησε βίντεο και φωτογραφίες στα social media από τις διακοπές της στο Μεξικό. Αν και η προσφορά των 10.000 δολαρίων δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους επιβάτες να αλλάξουν την πτήση τους, η Τζες είπε ότι «κάποιος στο αεροπλάνο κατέληξε να διαπραγματευτεί για έως και 15.000 δολάρια (£11.500)».