To Apple Pay έφτασε στη Novibet

Newsroom
To Apple Pay έφτασε στη Novibet
Απεριόριστες δυνατότητες στο χέρι σου με το εξελιγμένο app της Novibet.

H Novibet συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της. Δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στα μέλη της, παρουσιάζει την προσθήκη του Apple Pay στις παροχές προς τους παίκτες. Η εφαρμογή είναι εύκολη και λειτουργεί με τις συσκευές Apple και είναι τόσο απλό όσο η χρήση της κανονικής κάρτας!

Το Apple Pay ήρθε στην Novibet

Το Apple Pay λειτουργεί με το Face ID ή το Touch ID για να προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επαληθεύεις τις πληρωμές χρησιμοποιώντας κωδικούς, μυστικές ερωτήσεις ή κωδικούς πρόσβασης. Τέλος, όταν πληρώνεις με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, το Apple Pay δεν διατηρεί πληροφορίες συναλλαγών που μπορούν να συνδεθούν με σένα.

Το Apple Pay είναι ένας καινοτόμος, ασφαλής και εύκολος τρόπος για να διενεργείς ανέπαφες πληρωμές με κάρτες σε φυσικά καταστήματα καθώς και στο διαδίκτυο. Στην ουσία χρησιμοποιείς το iPhone, το iPad, το Mac ή το Apple Watch, για τις συναλλαγές σου αντί να έχεις μαζί σου κανονικές κάρτες.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.