Στην Αλάσκα είδαν ένα παράξενο σύννεφο καπνού και έκαναν λόγο για συντριβή UFO (vid)

Newsroom
Στην Αλάσκα είδαν ένα παράξενο σύννεφο καπνού και έκαναν λόγο για συντριβή UFO (vid)
Ένα παράξενο σύννεφο πίσω από βουνό στην Αλάσκα προκάλεσε ερωτηματικά αλλά και διάφορές θεωρίες στους κατοίκους.

Τροφή για διάφορες και περίεργες θεωρίες έδωσε ένα παράξενο σύννεφο που εμφανίστηκε πίσω από ένα βουνό της Αλάσκας. Μάλιστα, αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο ακόμα και για πτώση UFO.

Μια πρώτη ματιά στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν κάτι μεταφυσικό στον σχηματισμό των νεφών. Παρότι οι Αρχές της περιοχής έδωσαν τελικά μια εξήγηση γι αυτό, υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να είναι ανένδοτοι και να κάνουν λόγο για μικροσκοπικά πράσινα ανθρωπάκια και διαστημόπλοια.

Το περίεργο αυτό θέαμα παρατηρήθηκε πάνω από το Lazy Mountain στη βορειότερη πολιτεία των ΗΠΑ. Κάποιοι έκαναν λόγο για UFO, ενώ άλλοι για πτώση μετεωρίτη. Αρκετοί θεώρησαν ότι θα μπορούσε να είναι κάποιο αεροπλάνο που έπεσε ή ακόμα κάποια στρατιωτική άσκηση.

Αλάσκα

Ο στρατός της πολιτείας της Αλάσκας και το Κέντρο Συντονισμού Διάσωσης της χώρας άρχισαν ακόμη και να διερευνούν εάν υπήρξε όντως αεροπορικό δυστύχημα. Ο κρατικός στρατός εξέδωσε μια δήλωση που ανέφερε: «Δεν υπήρξαν αναφορές για καθυστερημένες ενεργοποιήσεις αεροσκαφών ή ELT που να δείχνουν συντριβή αεροσκάφους. Μια ομάδα διάσωσης πέταξε με ελικόπτερο γύρω από την περιοχή Lazy Mountain και δεν εντόπισε τίποτα ύποπτο, ενώ δεν υπήρξαν σημάδια συντριβής αεροσκάφους».

Τελικά το μυστήριο λύθηκε. Ο καπνός δημιουργήθηκε από ένα εμπορικό αεροσκάφος. «Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο εμπορικό τζετ πετούσε σε αυτήν την περιοχή την ώρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες και το βίντεο. Υπήρξε επικοινωνία με το αεροσκάφος και αναφέρθηκε η κανονική λειτουργία της πτήσης στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη. Ο στρατός πιστεύει ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο έδειχναν τα σύννεφα που άφησε το εμπορικό τζετ και σε συνδυασμό με τον ανατέλλοντα ήλιο, προκάλεσαν το μοναδικό ατμοσφαιρικό θέαμα».